Διέλυσαν τον Ολυμπιακό Πειραιώς και πήγαν στο φάιναλ φορ οι νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου!

Μεγάλη πρόκριση στο φάιναλ φορ των Wrising stars
Μια πολύ μεγάλη διάκριση πέτυχε η ομάδα νεανίδων του Ολυμπιακού Βόλου, αφού διέλυσε τον Ολυμπιακό Πειραιώς με 74-38 στο κλειστό της Κατερινης και κατάφερε ως η μόνη ομάδα της ελληνικής περιφέρειας να προκριθεί στο φάιναλ φορ των Wrising stars της ΕΟΚ μαζί με τον πρωταθλητή Ελλάδος Κρόνο, τις Εσπερίδες και τον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος και από την αρχή του αγώνα δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του. Αρχικά ξέφυγε με 17-0 (8’), για να λήξει το πρώτο δεκάλεπτο με 24-2.
Η ομάδα της Ελένης Παπαθανασίου συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς φτάνοντας τη διαφορά στο +29 (33-4, 13’), για να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη με 42-15.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, με τις προπονήτριες των δύο ομάδων να μοιράζουν τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχαν στη διάθεσή τους και τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει τη νίκη με 74-38.
Πρώτη σκόρερ για την ομάδα του Βόλου ήταν η Βασιλική Σιουμουρέκη με 26 πόντους.
Δεκάλεπτα: 24-2, 42-15, 56-26, 74-38
Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου-Χριστοδούλου): Μητραλή 10 (2), Ράπτη 9, Μπασδέκη, Πολύζου 10, Τσομπανοπούλου 2, Ψιλιώτη, Σιουμουρέκη 26 (3), Καραστάθη, Κοτοπούλη 4, Ρωμούδη, Νταϊάκη 13 (3), Φούτρα.
Ολυμπιακός Πειραιώς (Κουτρόγιαννου): Γαλάνη, Χατζηγιανάκη 2, Κυριακούδη 4, Στεργιανού, Καμπισιούλη 15, Κατσώτη 8, Σημαιοφορίδου, Αλέξη, Βουγιούκα Χ. 1, Ρηγοπούλου, Βουγιούκα Κ. 8 (2).
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου γιόρτασε τα γενέθλια της Μαρίας Ψιλιώτη που έκλεισε τα 15 της χρόνια.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.