Δηλώσεις του προπονητή του Αλμωπού Γιώργου Τυριακίδη

ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Και του παίκτη της ομάδας Λάμπρου Ζαχαρού

Στο χαμένο πέναλτι της ομάδας του στάθηκε περισσότερο ο τεχνικός του Αλμωπού Αριδαίας Γιώργος Τυριακίδης, στη συνέντευξη Τύπου, καθώς και στις χαμένες ευκαιρίες που είχε μέχρι το 70’, ώστε να πετύχει η ομάδα του ένα τέρμα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τυριακίδη:
«Καταρχήν να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Νίκη Βόλου, η οποία είναι μία από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου για την εμφάνιση που έκαναν. Βρισκόμαστε κοντά στο στόχο της παραμονής μας. Μας δόθηκε η ευκαιρία να προηγηθούμε με το πέναλτι που χάσαμε και μέχρι το 70’ κάναμε φάσεις για να σκοράρουμε. Για εκτός έδρας ματς κάναμε πολλές φάσεις. Δεν κλειστήκαμε και οι δύο ομάδες, εμείς προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι, αλλά τελικά δεν πήραμε κάτι. Έχουμε ακόμα οκτώ ματς μπροστά μας, είμαστε κοντά στο στόχο μας».
Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ο Αλμωπός δεν κλείστηκε, απάντησε: «Δεν κλειστήκαμε. Είμαστε μία νεοφώτιστη ομάδα που αγωνιζόμαστε στην κατηγορία μετά από 35 χρόνια. Μας βοήθησε το γήπεδο και η αντίπαλη ομάδα ώστε να παίξουμε μπάλα.


Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Λάμπρος Ζαχαρός, τόνισε για το παιχνίδι: «Αξίζαμε κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, ώστε να τελειώσουμε με την παραμονή. Ευχαριστούμε τη Νίκη Βόλου για τη φιλοξενία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.