Δημοπράτηση τέλος Φεβρουαρίου, παράδοση σε τρεις μήνες για το Π. Μαγουλάς

Η πρόβλεψη περί παράδοσης του Π. Μαγουλάς μετά την ανακατασκευή του από την Περιφέρεια Θεσσαλίας τον Απρίλιο του 2019 τελικά φαίνεται ότι δε θα επιβεβαιωθεί, αφού, όπως τόνισε ο Βασίλης Βενέτης στον Blue Heart Fm 105.1 και την εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη το πρωί της Πέμπτης, αν δε γίνουν ενστάσεις από εργολάβους, το έργο θα παραδοθεί τον Ιούνιο, ενώ αν γίνουν, μπορεί να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βενέτης πληροφόρησε ότι μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου θα έχει δημοπρατηθεί το έργο της ανακατασκευής της ιστορικής έδρας της Νίκης Βόλου, ενώ ο χρόνος παράδοσης του έργου είναι τρεις μήνες, όπως ορίζεται στη σύμβαση. Ο κίνδυνος, όμως, συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε ποδοσφαίρου, είναι, όπως και στο γήπεδο του Μαγνησιακού, να προκύψει ένσταση από κάποιον εργολάβο.  Αν όμως δεν υπάρξουν ενστάσεις, η ολοκλήρωση του έργου θα γίνει σε τρεις μήνες.

Για το ζήτημα του Λημνιού, καθώς ο Ατρόμητος έχει αποδεχθεί με ιδιωτικό συμφωνητικό που έχει υπογράψει ότι θα δώσει το 10% σε περίπτωση που μεταγραφεί ο παίκτης κι όχι μόνο το 5% που ορίζεται, ο Βασίλης Βενέτης τόνισε ότι θα γίνει προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια από τους Νέους Αθλητές Νίκης, σωματείο που έχει ενεργό ΑΦΜ. Κι αυτό γιατί στα αθλητικά δικαστήρια λόγω της αναστολής λειτουργίας που του έχει επιβληθεί, δεν μπορεί να προσφύγει, για να διεκδικήσει τα χρήματα για τη μεταγραφή Λημνιού στον ΠΑΟΚ. Ο Ατρόμητος έχει δώσει ήδη 10.000 στην Ερασιτεχνική Νίκη, όταν ο Λημνιός είχε υπογράψει πριν τρία και πλέον χρόνια επαγγελματικό συμβόλαιο.  Βέβαια, η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια που έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν οι Νέοι Αθλητές Νίκης, μπορεί να καθυστερήσει, ενώ τα αθλητικά επιβάλλουν ποινές αφαίρεσης βαθμών άμεσα.

Σε ό,τι αφορά το γκαράζ του ΟΣΕ, ο Βασίλης Βενέτης έκανε γνωστό ότι δεν έχει παραδοθεί ακόμη στην Ερασιτεχνική Νίκη το ακίνητο παρά τις οχλήσεις που έχουν γίνει. Η πίεση από τη Νίκη είναι δεδομένη και έχει σταλεί και σχετικό έγγραφο.

Τα αγωνιστικά

Συνεχίστηκε και την Πέμπτη (31/1) η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι στην Καρδίτσα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, με τον Αλέξη Τσεμπερίδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να προφυλαχθεί και πάλι από την τεχνική ηγεσία, ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες είναι καλά. Δεδομένη είναι η απουσία του Καρτσαμπά λόγω τιμωρίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.