Δημοσίευμα για επιστροφή στην Ελλάδα του Αγιασιώτη για τον Αιγινιακό

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια στις ΗΠΑ, όπου συμμετείχε με τις ομάδες των Virginia Commonwealth University και Texas Rio Grande Valley στο κολεγιακό πρωτάθλημα του NCAA, ο Βολιώτης Πέτρος Αγιασιώτης, σύμφωνα με δημοσίευμα του youngtalents.gr, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «youngtalents» o 20χρονος ταλαντούχος μέσος είπε «ναι» στο κάλεσμα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, νέου προπονητή του Αιγινιακού, και θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην ομάδα της Πιερίας στη Football League

Ο Αγιασιώτης,που ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία του Ερμή Βόλου, επιλέχθηκε στα 15 του από τους ανθρώπους της Τβέντε και μετά από μία σεζόν στην Ολλανδία μεταπήδησε στο διάσημο φυτώριο της Ντόρτμουντ.

Επαναπατρίστηκε το 2015 για χάρη του Παναθηναϊκού αλλά μια σεζόν αργότερα είπε «ναι» στην πρόκληση της Αμερικής προκειμένου να συνδυάσει σπουδές και ποδόσφαιρο.

Ο ταλαντούχος μέσος που έχει φορέσει και τη γαλανόλευκη, παίζοντας στην U16, έκανε το τελευταίο διάστημα ατομικές προπονήσεις, μέχρι να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τελικά επέλεξε, όπως σημειώνει το yoyngtalents τον Αιγινιακό, που παραδοσιακά στηρίζεται στο νέο αίμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.