Δυνατή μεταγραφή για Δημήτρη Ζιώγα στον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Δημήτρης Ζιώγας στα 37 του μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστικός και να προσελκύει το ενδιαφέρον ομάδων που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Ο Βολιώτης φορ, που επί 23 έτη φορτώνει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα και έχει αναδειχθεί ουκ ολίγες φορές πρώτος σκόρερ είτε στη Δ’ Εθνική είτε σε τοπικά πρωταθλήματα ανά την Ελλάδα (στην ΕΠΣΘ τελευταία φορά με την Α.Ε. Διμηνίου το 2015-16), συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Αχιλλέα Φαρσάλων, που μπορεί να έπεσε από τη Γ’ Εθνική, αλλά θέλει να πρωταγωνιστήσει εκ νέου στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας και επέλεξε τον έμπειρο επιθετικό, για να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Ο γεννημένος στις 9/11/81 παίκτης ήταν πέρσι ο πρώτος σκόρερ του ΑΟ Αγναντερού στην ΕΠΣ Καρδίτσας με 24 γκολ και 3ος συνολικά της κατηγορίας, ενώ σημείωσε και δύο γκολ στο Κύπελλο της ΕΠΣΚ.

Επίσης, έχει κάνει μερικά φοβερά ρεκόρ, όπως τα 42 γκολ μία σεζόν στη Δ’ Εθνική με τον Αστέρα Ιτέας και τα 102 προσωπικά γκολ με τον Α.Ο. Πόρου στην Α’ ΕΠΣ Αργολίδας επίσης σε μία σεζόν!

Ο Ζιώγας έχει αγωνιστεί αρκετές φορές και στη Γ’ Εθνική, όπως με τη Νίκη σε ηλικία 18 ετών έξι φορές, την Αναγέννηση Καρδίτσας το 2006 (15 ματς και 3 γκολ για ένα εξάμηνο), την Αναγέννηση Γιαννιτσών επίσης για ένα εξάμηνο το 2009 (8 τέρματα σε 15 παιχνίδια), ενώ στην ίδια κατηγορία έχει φορέσει τη φανέλα των Ανδρούτσου Γραβιάς, Οπούντιου Μαρτίνου και Σαρωνικού Αίγινας.

Ο Δημήτρης Ζιώγας σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Magnesiasports τόνισε ότι ήταν γι’ αυτόν τιμητική η πρόταση του Αχιλλέα Φαρσάλων και την αποδέχθηκε, ενώ ευχαρίστησε τη διοίκηση του συλλόγου και ιδιαίτερα τον Νίκο Βούλγαρη (σ.σ. τον παλιό ποδοσφαιριστή της Νίκης), που ανέλαβε από φέτος τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Αχιλλέα και ήταν αυτός που τον προσέγγισε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.