Δίνει τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ ο ΝΠΣ Βόλος

Τη ρεβάνς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΟΚ δίνει σήμερα Τετάρτη στο κεκλεισμένων των θυρών Πανθεσσαλικό ο ΝΠΣ Βόλος.

To ματς ξεκινά στις 17.00 και οι γηπεδούχοι θα πρέπει ν’ ανατρέψουν το άδικο 1-0 της Τούμπας, όπου τους ακυρώθηκε κανονικό γκολ ισοφάρισης του Μωραΐτη.

Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, ήρθε στον Βόλο με τον Λευτέρη Λύρατζη μετά από καιρό στην αποστολή του. Ο δεξιός μπακ του «δικεφάλου», ο οποίος βρισκόταν υπό παραχώρηση τον τελευταίο καιρό, επιλέχθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος απέκλεισε τους Αντρέ Βιεϊρίνια και Ιβάν Νάσμπεργκ. Παράλληλα,  Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τρόοστ Εκόνγκ και Αλί Σαμάτα λόγω των υποχρεώσεών τους στο Κόπα Αφρικα.

Την 22μελη αποστολή αποτελούν οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Λύρατζης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Αντ. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο Ημαθιώτης Μαλούτας, έχοντας ως βοηθούς τους Καραγκιζόπουλο και Κούλα, ενώ τέταρτος θα είναι ο Τσιάρας και VAR/AVAR οι Βεργέτης, Μωϋσιάδης.

Ακόμη σήμερα γίνεται η ρεβάνς Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης στις 15.00 (πρώτο ματς 0-2 υπέρ των Σερραίων), αλλά και τα πρώτα ματς για τους «16» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (21.30) και ΑΕΚ-Αρης (19.30). Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν από τα κανάλια της Cosmote Tv.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.