Διπλό του Αστέρα Ριζομύλου στη Σκιάθο

Η ενδεκάδα του Αστέρα στη Σκιάθο

Δύο νεοφώτιστες ομάδες αναμετρήθηκαν στη Σκιάθο, με νικήτρια τη φιλοξενούμενη. Ο Αστέρας Ριζομύλου πήρε το διπλό στην έδρα της νησιωτικής ομάδας με σκορ 1-2, παρουσιαζόμενος πιο έτοιμος αγωνιστικά στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΘ.

Στο 36’ ο Καποτάς βγήκε μακριά από την εστία του και απέκρουσε με τις γροθιές σε γέμισμα που έγινε από τον Σιαμέτη με φάουλ και μετά από παρέμβαση του Θ. Σταμέλου η μπάλα στρώθηκε μέσα στην περιοχή στον Χρήστο Δαμάσκο, ο οποίος με άπιαστο αριστερό σουτ την έστειλε στο δεξί παραθυράκι για το 0-1.

Η Σκιάθος είχε δοκάρι στο δεύτερο μέρος με τον Γιώργο Τάσσο, ενώ από το 60’ συνέχισε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του ίδιου παίκτη με δεύτερη κίτρινη για δυνατό μαρκάρισμα.

Με κεφαλιά μετά από κόρνερ ο αρχηγός του Αστέρα Σεφερκόλι στο 82’ σφράγισε τη νίκη της ομάδας του, γράφοντας το 0-2, ενώ το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 93’ με τον Χρήστο Τζελάι με υπέροχο μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ μετά από κλέψιμο να στέλνει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι.

Αυτό το γκολ η Σκιάθος το έβαλε με εννιά παίκτες, αφού είχε αποχωρήσει τραυματίας ο Γιώργος Σταμέλος και είχαν γίνει και οι πέντε αλλαγές των γηπεδούχων.

ΣΚΙΑΘΟΣ (Μυγδαλάκης): Καποτάς, Τσότσος, Σταμέλος Γ., Ντάμτσιος, Μπάμπα (80’ Φερετζέλης), Σταμέλος Θ., Μανολιός (46’ Χρ. Τζελάι), Τάσσος Τζ. (62’ Τσομπάι), Τσικούνας (62’ Τζελάι Αλ.), Τάσσος Γ., Μπεσίρι (80’ Παντελίδης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ (Τουρσούγκας): Μπαλίου, Φλώρος, Σιαμέτης, Δαμασκός Αχ., Χατζηιωάννου, Σεφερκόλλι (82’ Χρόνης), Γερολυμάτος (60’ Βέργος), Μακρονάσιος (67’ Πρίντζος), Δαμάσκος Χ., Κουτσούκης (60’ Τσιάμης), Κονσταντίν (67’ Παπαστεργίου)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.