Διπλός ρόλος του Θάνου Θεοδώρου τη νέα χρονιά στον Μαγνησιακό

Προπονητής και τεχνικός διευθυντής-Ενεργοποιείται η β’ ομάδα

Ήταν αναμενόμενο και απλά ήρθε η ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ Θάνου Θεοδώρου και Μαγνησιακού, με τη διοίκηση του συλλόγου να διευρύνει τα καθήκοντά του, ανακοινώνοντας ότι θα έχει και τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Παράλληλα, ενεργοποιείται ξανά ο Νέος Μαγνησιακός και θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην αναβάθμιση της ακαδημίας του συλλόγου.

Αναλυτικά, η διοίκηση του Μαγνησιακού αναφέρει τα εξής: «Μετά τις εκπληκτικές δύο τελευταίες χρονιές και τις αλλεπάλληλες επιτυχίες του Συλλόγου μας, το ΔΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με τον προπονητή κο Θάνο Θεοδώρου.

Επιπλέον,  ανακοινώνεται ότι ο κ. Θεοδώρου αναλαμβάνει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή του συλλόγου, έχοντας ως ευθύνη την μεγαλύτερη αναβάθμιση των Ακαδημιών, καθώς και την επανενεργοποίηση του Νέου Μαγησιακού, ο οποίος θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΘ.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το επιτελείο, που θα τον πλαισιώσει. Του ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.