Δοκάρια, γκολ, ένταση και νίκη του Ολυμπιακού Βόλου, 3-1 τον Θησέα Αγριάς

Διακόπηκε για 20 λεπτά η αναμέτρηση στο ΕΑΚ Βόλου

Σε μία αναμέτρηση που είχε δοκάρια, γκολ αλλά και διακοπή 20 λεπτών λόγω έντασης, ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το 5×5 στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, υποχρεώνοντας τον Θησέα Αγριάς στην πρώτη του ήττα, με σκορ 3-1, στο ΕΑΚ Βόλου.

Ο διαιτητής Λεωνίδας διέκοψε το παιχνίδι στο 75’, όταν ένταση μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων επικράτησε στις κερκίδες, η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε και ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, και ενώ οι ψυχραιμότεροι πάλευαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Τελικά η λογική επικράτησε, και ο Ολυμπιακός Βόλου με τέρματα των Γκαλίτσιου, Σέττου και Μπλατσέρη πήρε τη νίκη, ενώ για τον Θησέα είχε μειώσει σε 2-1 με γκολ του Πρίφτι.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Πρώτα τα δοκάρια, μετά τα γκολ

Το παιχνίδι φάνηκε από την αρχή ότι θα είναι σκληρό, με τον Θησέα να έχει την πρώτη ευκαιρία όταν ο Οικονόμου εκτέλεσε στο 7′ το κόρνερ για να κάνει την κεφαλιά ο Πρίφτι και για να στείλει την μπάλα στη συμβολή των δοκών του Φλίγκου.

Στο 15′ ήταν η σειρά του Ολυμπιακού Βόλου να απαντήσει στα δοκάρια. Ο Σέττος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, και ο Τασιούλης έπιασε επερχόμενος την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κουτσιρίμπα. Από την άλλη στο 18′ ο Κυρίτσης έκανε το σουτ εκτός περιοχής για να αναγκάσει τον Κουτσιρίμπα να διώξει σε κόρνερ.

Στο 22′ ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε το πέναλτι όταν ο Σέττος έκανε το σουτ και ο Γούτσιος σύμφωνα με τον διαιτητή σταμάτησε την πορεία της μπάλας με το χέρι. Ο Γκαλίτσιος ανέλαβε την εκτέλεση για να στείλει την μπάλα χαμηλά δεξιά, με τον Κουτσιρίμπα να πέφτει σωστά αλλά να μην προλαβαίνει να την εμποδίσει, κι έτσι έγινε το 1-0.

Ο Θησέας προσπάθησε να αντιδράσει γρήγορα και στο 26′ ο Οικονόμου εκτέλεσε το φάουλ μακριά από την εστία του Φλίγκου, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου να πέσει δεξιά και να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου φάνηκε να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα και στο 34′ έγινε το 2-0, όταν ο Τασιούλης έκανε τη σέντρα, και ο Σέττος απέναντι στον Κουτσιρίμπα δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Όμως ο Θησέας δεν παρέδωσε τα όπλα και στο 36′ , ο Οικονόμου εκτέλεσε το φάουλ και μετά από αναμπουμπούλα εντός της περιοχής του Φλίγκου, ο Πρίφτι αφού η μπάλα βρήκε δοκάρι με κεφαλιά σκόραρε για το 2-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Θησέας ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και παρέμενε απειλητικός, αλλά για λίγες φάσεις, με τον Ολυμπιακό να προηγείται 2-1 στο ημίχρονο.

Η ένταση έφερε διακοπή

Στο δεύτερο μέρος και στο 63′ καταγράφεται μία καλή φάση στο δεύτερο μέρος, με τον Σκοπελίτη να πιάνει το μακρινό σουτ και να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσιρίμπα. Πάντως από την αρχή του δεύτερου μέρους, το παιχνίδι είχε μεγάλη δύναμη αλλά έλειπε η ουσία και από τις δύο ομάδες.

Στο 68′ πάλι ο Μπλατσέρης έκανε τη σέντρα από αριστερά και Σέττος έπιασε το σουτ με το δεξί, για να μπλοκάρει ο Κουτσιρίμπας.

Στο 75’ άρχισε η ένταση στις κερκίδες, η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, για να διακόψει προσωρινά την αναμέτρηση ο διαιτητής Λεωνίδας, ενώ χρειάστηκαν περισσότερα από 20 λεπτά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αρχίσει και πάλι αναμέτρηση.

Αφού το παιχνίδι άρχισε και πάλι, στο 80’ ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε και το τρίτο του γκολ, με τον Μπλατσέρη να κάνει την ατομική ενέργεια και να νικά τον τερματοφύλακα του Θησέα Αγριάς, για να φτάνει έτσι το σκορ στο 3-1.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, με τον Θησέα Αγριάς να θέλει να μειώσει το σκορ, χωρίς να τα καταφέρει.

Θησέας Αγριάς (Ανδρουτσόπουλος): Κουτσιρίμπας, Δημητριάδης, Γούτσιος, Ιακωβίδης, Κουκουτής, Καραμανλής (65′ Παρίσης), Πρίφτι, Λίτσος (78′ Σιώμος), Βλάχος, Οικονόμου, Βουρδάκης (56′ Ζέρβας).

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Φλίγκος, Κακάμης, Σκοπελίτης (78′ Παπαδήμος), Παπακώστας, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Τασιούλης (46′ Μπλατσέρης), Κυρίτσης Θ. (78′ Παπαϊωάννου), Αναστασίου (69′ Αναστασίου), Πετράκος, Σέττος (72′ Κατσαγεωργίου).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.