Δοκίμασε δυο σχήματα ο Ζιώγας στο 0-4 με την Αγία Άννα

Την Αγία Άννα στις εγκαταστάσεις της, καθώς η ομάδα της Β’ ΕΠΣΘ διαθέτει πλαστικό γήπεδο, αντιμετώπισε την Τετάρτη ο Ολυμπιακός Βόλου σε φιλικό αγώνα, για να κάνει την πρόβα τζενεράλε ενόψει του ματς με το Βελούχι, που θα διεξαχθεί σε ανάλογο τερέν στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 0-4, πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Σέττο να σκοράρει δύο φορές και τους Καράμπελα και Αλαμάνη από μία.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα έπαιξε για μεγάλο διάστημα με 4-2-3-1. Ο Καραγκιολίδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Καραμπάς, Ανδρέας Κόκας οι πλάγιοι μπακ και οι Νόνης, Κραγιόπουλος οι στόπερ. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Τόσκας και Βασίλιεβιτς και πίσω από τον φορ Σεχολάρι έπαιζαν οι Θέος στον άξονα, Βαρούχας στ’ αριστερά και Σέττος στα δεξιά σε μία δοκιμή που δεν είχε ξαναγίνει.

Ο Ολυμπιακός Β. μπορεί να είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, όπως ήταν φυσικό, αλλά δεν ήταν αυτό το ζητούμενο, αφού δεν μπορούσε να ξεμπλοκάρει εύκολα την αντίπαλη άμυνα. Αντίθετα, οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν πολύ καλύτερα, όταν το σύστημα λίγο μετά το μισάωρο άλλαξε σε 4-1-4-1, που έφερε πιο κοντά τις γραμμές και καλύτερη συνολικά λειτουργία. Ο Τόσκας ήταν ο μοναδικός αμυντικός μέσος, ο Σεχολάρι τραβήχτηκε στ’ αριστερά και δημιούργησε ρήγματα, ο Καράμπελας (με μετατόπιση του Σέττου στην κορυφή της επίθεσης) ήταν στα δεξιά (είχε μπει από το 23’ στη θέση του Θέου, γιατί είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της Αγίας Άννας Γιάννη Σίμο και ήταν πολύ εκνευρισμένος), ενώ στην ίδια ευθεία μ’ αυτούς ήταν ως δεκάρια οι Βασίλιεβιτς και Βαρούχας.

Τέλος, σέντερ φορ ήταν ο Σέττος, που βρήκε την ευκαιρία στο 39’ και το 43’ από τη φυσική του θέση να σκοράρει δύο φορές, την πρώτη με κεφαλιά στη δεξιά γωνία μετά τη σέντρα του Καραμπά και τη δεύτερη με πλασέ στο πρώτο δοκάρι έπειτα από μπαλιά του Σεχολάρι από αριστερά.

Πιο μπροστά είχαν χαθεί ευκαιρίες με τον Βαρούχα στο 8’ (σουτ πάνω από τα δοκάρια από τη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής), τον Σεχολάρι στο 12’ (βγήκε μόνος από μπαλιά του Σέττου, αλλά προτίμησε ένα μακρινό πλασέ εκτός περιοχής, το οποίο μπλόκαρε ο ευρισκόμενος μακριά από την εστία του Αϊντίνι) και το 18’ (νέο τετ-α-τετ και τελείωμα υπό πίεση, που κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι), τον Θέο στο 14’ (τετ-α-τετ και διαγώνιο σουτ λίγο έξω από το δεξί δοκάρι) και τον Σέττο στο 38’ (έκανε το γυριστό και απέκρουσε ο Αϊντίνι μετά από συνεργασία Βασίλιεβιτς και Ανδρέα Κόκα).

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Β. είχε καλή εικόνα, παρά τις πολλές αλλαγές και αρκετή ταχύτητα στο παιχνίδι του. Αυτό φάνηκε στο 54’, όταν ο Μέμος έφυγε «σφαίρα» από τα δεξιά και σέντραρε στο πίσω δοκάρι για τον Καρβούνη. Αυτός με το κεφάλι έστρωσε για τον Καράμπελα, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 0-3.

Στο 71’ ο Συκιώτης έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία το σουτ του Δ. Κόκα, ενώ στ 83’ ο Αλαμάνης σκόραρε (0-4) με μακρινή προβολή, προλαβαίνοντας τους Πετσιμέρη και Συκιώτη, που είχε βγει μακριά από την εστία του. Οι δύο παίκτες μάλιστα στη συγκεκριμένη φάση συγκρούστηκαν μεταξύ τους και τραυματίστηκαν. Να σημειωθεί ότι ο Αλαμάνης είδε να του ακυρώνεται γκολ στο 75’ από τον διαιτητή Σαμαρά (βοηθοί οι Τσάγγαρης και Γερμάνης).

Τέλος, στο 85’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Κωτούλα από τον Πολυχρονιάδη μετά από σπάσιμο της μπάλας του Μπούρντα.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι (46’ Συκιώτης, 84’ λ. τρ. Αιντίνι), Τσίρος, Στεργιόπουλος, Πετσιμέρης (84’ λ .τρ. Κοτσώνης), Αλεξανδρίδης (66’ Πανόπουλος), Τσιουρέλης Σεραφείμ, Λίτσος (58’ Βογιατζής), Φιλατζικιώτης (66’ Σάσο), Κανδήλας (49’ Κωτούλας), Τσιουρέλης Κώστας (70’ Μπούρντα), Νιαώτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. Α’ ΜΕΡΟΣ: Καραγκιολίδης, Νόνης, Κραγιόπουλος, Καραμπάς, Ανδρέας Κόκας, Τόσκας, Βασίλιεβιτς, Θέος (23’ Καράμπελας), Σεχολάρι, Βαρούχας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. Β’ ΜΕΡΟΣ: Κούτσικος (74’ Κωνσταντίνου), Γελαδάρης (74’ Πολυχρονιάδης), Χατζόγλου, Παπαϊώαννου, Αγγελής, Δ. Κόκας (74’ Σιγαλάκος), Λούγκος (74’ Πατσής), Καράμπελας (68’ Ζάχος), Μέμος, Καρβούνης, Αλαμάνης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.