Δοκιμαστικά για το FIFA κάνει η eNίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου έκανε φέτος την πρώτη της εμφάνιση στα esports με ομάδα που ασχολήθηκε με το παιχνίδι FIFA και μάλιστα πήγε πολύ καλά στην πρώτη κατηγορία των εγχώριων διοργανώσεων. Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν την προσπάθεια τους και για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα πραγματοποιήσουν δοκιμαστικά ώστε να εντάξουν νέους παίκτες στο δυναμικό τους!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ (υπό την αιγίδα της λειτουργεί η ομάδα esports) αναφέρει τα εξής: «Είσαι έτοιμος να παίξεις μπάλα στη Νίκη Βόλου; Αν ναι, την επόμενη εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία σου! Η ομάδα FIFA e-sports της ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα πραγματοποιήσει trials, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της νέους παίκτες! Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και γίνε μέλος της ηλεκτρονικής, ποδοσφαιρικής μας οικογένειας! Γίνε κομμάτι των επόμενων επιτυχιών του συλλόγου μας, στη νέα, ψηφιακή της εποχή!

Οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν την επόμενη Τετάρτη και Παρασκευή, 12 και 14 Ιανουαρίου, από τις 21:00, μέχρι τις 23:00!

Θα μπεις στην ομάδα μας στο discord (https://discord.gg/gGJgGcw7), θα δηλώσεις σε ποια θέση θα επιθυμούσες να δοκιμαστείς και θα αγωνιστείς σε φιλικό παιχνίδι, με συμπαίκτες σου τα μέλη της υπάρχουσας ομάδας μας! Δείξε μας τι αξίζεις! Σε περιμένουμε»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.