Δοκιμάζεται στα Γιάννενα η Νίκη με τον Βίκο

Η 9η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της National League 1 γίνεται το Σαββατοκύριακο, με την ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης να φιλοξενείται αύριο Σάββατο στις 17.00 στο νέο κλειστό Ιωαννίνων από τον Βίκο, που έχει ρεκόρ 4-4 έναντι 3-5 της βολιώτικης ομάδας.

Στην αποστολή θα είναι και πάλι ο Βρεττάς, χωρίς ωστόσο να είναι 100% έτοιμος, ενώ αναμένεται να πάρει άδεια ο στρατευμένος Στύλλας.

Σε δήλωσή του στο magnesiasports ο προπονητής της Νίκης, Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, τονίζει: «Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και διεκδικούμε ό,τι μας αναλογεί με σθένος. Αυτό θα κάνουμε και στα Γιάννενα. Μακάρι να είμαστε ανταγωνιστικοί, γιατί ο Βίκος είναι μία ομάδα που θεωρητικά έχει άλλους στόχους. Είμαστε μία ομάδα που δεν έχει περάσει κανένα ματς , το οποίο δεν έχει παλέψει, ξέχωρα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου μας, κι έτσι θα κάνουμε και στα Γιάννενα».

Να σημειωθεί ότι το αυριανό παιχνίδι Βίκος-Νίκη θα μεταδοθεί ζωντανά από το από το κανάλι που διαθέτει στο youtube η γιαννιώτικη ομάδα, ενώ θα το διαιτητεύσουν οι Μαραμής-Παπαγερίδης-Λαδάς.

Το πρόγραμμα (9η)

Σάββατο 9/12 (17.00)

Βίκος Ιωαννίνων-Νίκη Βόλου

Εθνικός Πειραιώς-Πανελλήνιος

Τρίκαλα Basket-Αίολος Αγυιάς

Εθνικός Λιβαδειάς-Σοφάδες

Κυριακή 10/12 (12.00)

Πρωτέας Γρεβενών-ΝΕΟ Ληξουρίου

Ρεπό: Νήαρ Ηστ

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.