Δουλειά και υπομονή στον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά την αναβολή της αγωνιστικής δράσης για το ερχόμενο σαββατοκύριακο

Η αναβολή της αγωνιστικής δράσης για το τρέχον σαββατοκύριακο στην Α’ ΕΠΣΘ λόγω των επιπτώσεων της κακοκαιρίας, δεν θα μπορούσε να μην αλλάξει τα πλάνα και του Ολυμπιακού Βόλου, όπως και όλων των ομάδων, έχοντας από τη μία περισσότερο χρόνο να δουλέψουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο, αλλά από την άλλη να προσπαθούν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό.

Τα δύο κύματα κακοκαιρίας έχουν αναβάλει ισάριθμες φορές την αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣΘ, και όπως όλες οι ομάδες έτσι και ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ξέρει ακόμη ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλός του. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πότε και με ποια αγωνιστική θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα, οπότε δεν ξέρει κανείς ποιος θα είναι ο αντίπαλος.

Από την άλλη, με δύο αναβολές ήδη και χωρίς κανείς να ξέρει αν στο μέλλον θα υπάρξουν κι άλλες, αφού πολλά μπορεί να γίνουν στη διάρκεια της χρονιάς, πρέπει να βγει και το πρόγραμμα… οπότε η διεξαγωγή αγώνων παραμονή αυτοδιοικητικών εκλογών (7 και 14 Οκτωβρίου) μοιάζει σχεδόν βέβαιη, και φυσικά αυτό επηρεάζει και το πρόγραμμα της προετοιμασίας και των «ερυθρόλευκων».

Όπως και να έχει προπονήσεις γίνονται σχεδόν κανονικά, με κάποιες απουσίες αρχικά την περασμένη Πέμπτη, λόγω και των καιρικών φαινομένων, και από εκεί και πέρα δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί τόσο πολύ το γήπεδο ποδοσφαίρου του ΕΑΚ, αν και κάποια νερά είχαν περάσει μέσα και χρειάστηκε να γίνει καθαρισμός.

Δεν αποκλείεται εξάλλου ν’ αναζητηθεί εκ νέου αντίπαλος για κάποιο φιλικό παιχνίδι, ώστε οι παίκτες να διατηρηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση. Υπενθυμίζεται ότι και στην πρώτη αναβολή είχε γίνει συνεννόηση με τον Ρήγα Φεραίο για φιλικό, αλλά μετά από ένα τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε φίλο της ομάδας του Βελεστίνου, εκείνη η αναμέτρηση δεν είχε διεξαχθεί. Ωστόσο αν υπάρχει διαθέσιμος αντίπαλος και αγωνιστικός χώρος δεν αποκλείεται μία φιλική αναμέτρηση να δοθεί και μάλιστα άμεσα.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.