Δύο επιπλέον λύσεις ενόψει έναρξης για τη Νίκη

Με την επιβεβαίωση του «Magnesiasports» για Πετράκη και Ζιάκα

Για τον Νίκο Πετράκη ήταν λίγο-πολύ γνωστό και μέσω της πρώην ομάδας του ότι καταλήγει στη Νίκη Βόλου, ωστόσο το ενδιαφέρον αυξήθηκε με την περίπτωση του Δημήτρη Ζιάκα που αποτελεί και αυτός μέλος των «κυανόλευκων», όπως ανακοινώθηκε και επισήμως από τη διοίκηση του συλλόγου, μετά και το σχετικό δημοσίευμα του «Magnesiasports».

Ο Ζιάκας αγωνίστηκε πέρυσι στη Γ’ Εθνική ως μέλος του Διαγόρα Στεφανοβικείου, για να έρθει το καλοκαίρι το ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό Βόλου που μετουσιώθηκε και σε επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο πριν από λίγο καιρό ο παίκτης αποτέλεσε παρελθόν από τους  «ερυθρόλευκους» για να καταλήξει τελικά στους «κυανόλευκους»!

Ο Ζιάκας κατάγεται από τη Λάρισα, είναι 21 ετών κι αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Θοδωρή Βουτυρίτσα, και, στη συνέχεια, αγωνίστηκε στις «μικρές» ηλικιακά ομάδες του Ολυμπιακό Πειραιώς και της ΑΕΛ.

Άλλωστε επισημοποιήθηκε και η συμφωνία με τον Νίκο Πετράκη, με τον 19χρονο επιθετικό να προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη.  Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στις Ακαδημίες του Ντίνου Κούη κι έχει αγωνιστεί, επιπρόσθετα, σε Χαλάστρα και Ομόνοια Σίνδου.

«Καλωσορίζουμε τους Δημήτρη και Νίκο στην κυανόλευκη οικογένειά μας και τους ευχόμαστε υγεία κι αγωνιστικές επιτυχίες» αναφέρεται τέλος στη σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.