Δύο μετάλλια για τη Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ – Β’

Η Λαμπρινή Σούμπαση στα 50μ. πεταλούδα και η Λυδία Παντέλογλου στα 200μ. πεταλούδα έκαναν εξαιρετικές κούρσες και σημειώνοντας ατομικές επιδόσεις κατέλαβαν την τρίτη θέση σε πανελλήνιο επίπεδο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, η Λαμπρινή Σούμπαση κατέκτησε την τετάρτη θέση στα 100μ. πεταλούδα με διαφορά κλασμάτων δευτερόλεπτου από τον τρίτο χρόνο του αγωνίσματος που επιτεύχθηκε στην Αθήνα, λόγω του γεγονότος ότι το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δυο πόλεις ταυτόχρονα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) και γίνεται ενοποίηση αποτελεσμάτων, γεγονός που στερεί τη δυνατότητα του άμεσου συναγωνισμού των αθλητών, λόγω του αγωνιστικού πρωτοκόλλου.

Τα αποτελέσματα αυτά αφορούν στην ηλικιακή κατηγορία των Παμπαίδων /Παγκορασίδων και είναι επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός ότι και τα υπόλοιπα παιδιά της αποστολής έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις σημειώνοντας και ατομικά ρεκόρ.

Η Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στη Λαμπρινή και τη Λυδία για την κατάκτηση των μεταλλίων, καθώς και στα υπόλοιπα παιδιά της αποστολής, αυτής της ηλικιακής κατηγορίας Μάνο Φώτη, Σανίδα Ευάγγελο, Γκουντούλα Αριέτα, Ηλία Θεοδώρα και Μακρή Μαριλίνα για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.