Δύσκολο έργο με Ντιναμό Κιέβου ο Αρης

Με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα playoffs του Conference League, ο Άρης υποδέχεται απόψε το βράδυ (21:15, Novasports Prime) την Ντιναμό Κιέβου του 78χρονου Μιρτσέα Λουτσέσκου, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν δύσκολο έργο.

Μετά την πρόκρισή τους επί της αρμένικης Αραράτ, οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν την πολύπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Ντιναμό, θέλοντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει το δικαίωμα να πάει την επόμενη εβδομάδα στο… ουδέτερο Βουκουρέστι, για να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Απόστολος Τερζής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κίκε Σαβέριο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική και τέθηκε εκτός για τα δύο παιχνίδια με τους Ουκρανούς, ενώ και τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Φυσικά απών θα είναι και ο Εμπακατά, ο οποίος αποχώρησε για την Τουρκία και την Γκαζιαντέπ.

Από την άλλη, τις θέσεις τους στην ευρωπαϊκή λίστα του Άρη πήραν Αλβάρο Σαμόρα και Μοντόγια, οι οποίοι μπορεί να πάρουν λεπτά συμμετοχής και στο αποψινό παιχνίδι. Ο Τερζής αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, τους Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι και Ματαρίτα στην άμυνα, τους Ζουλ και Τζούρασεκ στα χαφ, με τον Νταρίντα μπροστά τους και τους Κάρλσον, Πάλμα και Μορόν επιθετική τριάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.