Ήττα στον τελικό του W Rising Stars για τις Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου

76-51 από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου

Δεν τα κατάφερε στον τελικό του W Rising Stars η ομάδα Νεανίδων του Ολυμπιακού Βόλου στο κλειστό της Ραφήνας, γνωρίζοντας την ήττα από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου 76-51.

Η αθηναϊκή ομάδα αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τις Βολιώτισσες, οι οποίες ωστόσο έγραψαν μία χρυσή σελίδα με την πρόκρισή τους στον τελικό, κάτι που συνιστά τεράστια επιτυχία.

Το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο μέρος, που οι νικήτριες πήραν διαφορά 20 πόντων. Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου απέκτησε από την αρχή της αναμέτρησης τον έλεγχο του αγώνα, κάτι το οποίο τής έδωσε και το προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, διατηρώντας το σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η διαφορά μάλιστα υπέρ του Κρόνου έφτασε στην μέγιστη τιμή της στην τρίτη περίοδο (64-28, 28′), με τον Ολυμπιακό Βόλου να μην μπορεί να παίξει άμυνα με βάση τις δυνατότητές του αλλά και να παρουσιάζει σημάδια κόπωσης από την αναμέτρηση του Σαββάτου στον ημιτελικό, με τις Εσπερίδες Καλλιθέας.

Τα δεκάλεπτα: 16-10, 42-22, 64-37, 76-51

Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Ανδρεοπούλου): Στολίγκα 19 (3), Τσιριγιώργη 2, Ανδρέου 16, Μανωλοπούλου, Προδρομίδη 9 (1), Φουστέρη 5 (1), Τουμπανιάρη 5, Τσιμπριμάνη, Παπακώστα, Ζαφείρη 9 (3), Θεοδωροπούλου 2, Σταθοπούλου 9.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου): Ράπτη 2, Μπασδέκη, Πολύζου 3, Τσομπανοπούλου 4, Μητράλη 5 (1), Σιουμουρέκη 2, Λογοδότη 4, Καραστάθη 9, Κοτοπούλη 12, Νταϊάκη 10.

Η αναμέτρηση:

Τον τελικό του Final Four παρακολούθησαν και οι διεθνείς παίκτριες Ιωάννα Δίελα, Ρένια Καρλάφτη, Ελεάννα Χριστινάκη, Μαριέλλα Φασούλα, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Διονυσία Αλεξανδρή, Αντιγόνη Χαιριστανίδου και Κατερίνα Σωτηρίου.

Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε οι Εσπερίδες Καλλιθέας νίκησαν στην παράταση με 62-61 τον Παναθηναϊκό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.