Εχασε από τον Αρη και ισοβάθμησε στη ουρά με ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά ο ΝΠΣ Βόλος

Ο ΝΠΣ Βόλος έχασε με 2-0 από τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, έχοντας πάντως παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία εκφράστηκαν με ανακοίνωση, προτού καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Σ’ αυτήν αναφερόταν: «Συγχαρητήρια στον κ. Γκάμαρη. Στο 10ο λεπτό είχε προλάβει να βγάλει δυο ανύπαρκτες κίτρινες σε ποδοσφαιριστές μας. Στο 30ο “ανακάλυψε” και 3η κίτρινη. Μέχρι το τέλος του αγώνα θα βρει τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή μας να αποβάλει… Καλά, για τα ανύπαρκτα φάουλ που ανακαλύπτει μόνο εις βάρος μας, μην το σχολιάσουμε…».

Με την ήττα του ο ΝΠΣ Βόλος είναι πλέον ισόβαθμος στην ουρά στους 17 πόντους με ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά, που ήρθαν ισόπαλοι με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό.

Το ματς

Ο Λορέν Μορόν (45’+1’) και Καρίμ Ανσαριφάρντ (88’) στο τέλος κάθε ημιχρόνου βρήκαν δίχτυα για τους Θεσσαλονικείς που αποθεώθηκαν από τους οπαδούς τους (μετά από τρεις μήνες έπαιξαν μπροστά στον κόσμο τους), ενώ είχαν και δύο δοκάρια.

Αρνητικό ήταν το ντεμπούτο του Χρήστου Κόντη στον πάγκο των φιλοξενούμενων, που έχασαν δίκαια.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο μέρος, οι ενέργειες του Μάνου Γκαρθία και οι συνεργασίες του με τον Μορόν ήταν… όαση. Ο πρώην φορ της Μπέτις απέτυχε στο 11’ με διπλή προσπάθεια να νικήσει τον Ντάνιελ Κόβατς, μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ του Σάπι Σουλεϊμάνοφ ενώ στο 33’ ο τερματοφύλακας του ΝΠΣ Βόλος σταμάτησε και το σουτ του Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Στο 44’, ο Μάνου Γκαρθία εξέθεσε τους αντιπάλους αλλά τον νίκησε ο Κόβατς, με το δοκάρι να σώζει τους κυανέρυθρους στην εξέλιξη της φάσης και στο σουτ του Μορόν.

Στις καθυστερήσεις, όμως, του πρώτου ημιχρόνου, η τύχη του ΝΠΣ Βόλος… σώθηκε, καθώς στο σουτ του Μορόν ο Κόβατς δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και η μπάλα πήγε στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Χρήστου Κόντη μπήκαν κάπως πιο επιθετικά στο δεύτερο 45λεπτο. Όχι ότι έχασαν, πάντως, κάποια σπουδαία ευκαιρία. Ένα σουτ του Αμίν Γιασίν Ασενούν (60’) μπλόκαρε σε ετοιμότητα ο Χουλιάν Κουέστα, ενώ οι πολλές αλλαγές έδωσαν άλλο ρυθμό στο ματς, αφού βρέθηκαν περισσότεροι χώροι – βούτυρο στο ψωμί των παικτών του Άρη.

Ο Κόβατς απέκρουσε το σουτ του Σουλεϊμάνοφ στο 68’, με τον Νταρίντα να αστοχεί στη συνέχεια (71′) με σκαστή κεφαλιά, ενώ στο 74’ το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Άλβαρο Ζαμόρα. Κι αφού ο Φακούντο Μπερτόλιο του ΝΠΣ Βόλος βρήκε δοκάρι και δίχτυα, αλλά από την εξωτερική πλευρά, ήρθε το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους.

Από κακό υπολογισμό του Νικολάι Άλχο, ο Ανσαριφάρντ είχε εύκολο έργο για να… ανοίξει λογαριασμό με τη φανέλα του Άρη, «τελειώνοντας» το ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Φεράρι, Μάνου Γκαρθία (70’ Τζούρασεκ), Σαβέριο (70’ Ζαμόρα), Μπράμπετς, Νταρίντα (89’ Φετφατζίδης), Οντουμπάτζο, Βέλεθ (81’ Εμβοντό), Μορόν (70’ Ανσαριφάρντ), Ρόουζ, Σουλεϊμάνοφ

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς (63’ Τσοκάνης), Γκλάβτσιτς (36’ Μπαριέντος), Τρουιγέ (63’ Μπερτόλιο), Κόμπα, Ασεχνούν (76’ Ολιβέρα), Χουάν Γκαρσία (76’ Μωραϊτης).

πηγή: amna.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.