Έχασε την ευκαιρία για διπλό στο 84’ ο Ολυμπιακός Βόλου, 2-2 με Ασπρόπυργο

Ο Ολυμπιακός Βόλου στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι του δέχθηκε και πάλι δύο γκολ και έχασε την ευκαιρία να ξεκινήσει με ένα διπλό το πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι έφεραν 2-2 με τον Ασπρόπυργο εκτός έδρας έχοντας καταφέρει να κρατήσουν το υπέρ τους 1-2 μέχρι το 84’. Ωστόσο με γκολ του Κάκκο σε εκείνο το λεπτό έγινε η ζημιά. Οι παίκτες του Θωμά Γράφα είχαν καταφέρει να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0, που διαμορφώθηκε στο 39’ με αυτογκόλ του Σκοπελίτη, σκοράροντας με τον Φαζό στο 43’ και τον Τσίτα στο 51’.

Η ενδεκάδα για τους φιλοξενούμενους ήταν ίδια σε σχέση με την Αταλάντη κατά τα 10/11, με τον Παπαϊωάννου να αποτελεί τη μόνη αλλαγή, παίρνοντας τη θέση του τραυματία Γραικού, που έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν αυτός που έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ στο 38’ με δύο απανωτά σουτ του Ράντι, εκ των οποίων το πρώτο αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και το δεύτερο προσέκρουσε στο σώμα του Καμπούρη.

Η ομάδα του Θωμά Γράφα στάθηκε άτυχη σε αυτή τη φάση, αλλά ακόμη περισσότερο στην επόμενη που έγινε στη δική της εστία. Ο Σρέσκοβιτς ένα λεπτό αργότερα εκτέλεσε κόρνερ και ο Σκοπελίτης που δεν υπολόγισε σωστά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με αποτέλεσμα να γίνει το 1-0.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν επηρεάστηκαν, αντίθετα έδωσαν την απάντησή τους γρήγορα. Στο 43’ ο Ράντι  ανέλαβε να φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή με φάουλ, στην πορεία της βρέθηκε ο Τσίτας που έκανε κεφαλιά στο δοκάρι, αλλά πήρε το ριμπάουντ ο Φαζός και με νέα κεφαλιά ισοφάρισε. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορούσε να χαμογελάσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και να έχει κάνει μέσα σε λίγα λεπτά μία μεγαλειώδη ανατροπή, αλλά μετά τη σειρά του Μπουτζίκου που κόντραρε στο σώμα του Ζώνα, η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι.

Τελικά, στο 51’ Ο Ράντι δημιούργησε, ο Τσίτας εκτέλεσε σωστά και ο Ολυμπιακός Βόλου ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ με 1-2. Ωστόσο ένα άψογο τελείωμα του Κάκκο με πλασέ στο 84’ στέρησε το τρίποντο από τους φιλοξενούμενους, που ενώ έδειχναν στην προετοιμασία ότι θα είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα και θα δέχονται δύσκολα γκολ, στα ματς με την Αταλάντη και με τον Ασπρόπυργο,  έδειξαν σε μεγάλο βαθμό τις επιθετικές τους αρετές, αντιθέτως δεν πήραν καλό βαθμό στην άμυνα.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παναγόπουλος, Νικολακάκης, Ιωαννίδης, Καμπούρης, Ζώνας, Νικολάου, Γκατζολάρι (60’ Ζγκούρι), Γκουγκούδης (55΄Στεφάνοβιτς), Πίντο, Βασιλείου (73’ Κάκκο), Σρέσκοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Παπαϊωάννου, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας (65’ Ρόκας), Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης (73’ Τζέφερσον), Στεφάνοβιτς, Ράντι (76’ Λάσκαρης), Τσίτας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.