Έχει πλάνο η ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Αγρίνιο …αλλά…

Έτοιμο πλάνο για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet στο Αγρίνιο έχει η ΕΠΟ… αλλά είχε κι άλλες φορές και δεν έχει καταφέρει να το υλοποιήσει!

Τώρα εν αναμονή της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής τη Δευτέρα (όπου θα σφραγιστεί οριστικά το πότε και πού θα διεκδικηθεί ο τίτλος) η ομοσπονδία έχει ενημερώσει τον Φώτη Κωστούλα ότι αποδέχεται την πρόταση για το γήπεδο του Παναιτωλικού.

Έχει ενημερώσει, δε, για την επιθυμία να γίνει το ματς παρουσία 1.500 θεατών και την πρόθεση να μοιράσει τις ονομαστικές προσκλήσεις ως εξής:

-750 προσκλήσεις για την ΕΠΟ

-250 για τον Δήμο Αγρινίου

-250 για την Περιφέρεια

-250 για τον Παναιτωλικό

Αυτά ΘΕΛΕΙ η ΕΠΟ, αλλά καλό είναι να περιμένουμε την Αστυνομία , ενω και στο Αγρίνιο οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου και την πιθανότητα να γίνει στο Αγρίνιο, όντες κάθετοι σε ένα τέτοιο σενάριο.

Σε αυτή, τονίζουν πως είναι κάθετοι με το να γίνει στο Αγρίνιο ο τελικός, ενώ πρόσθεσαν πως «αν ο τελικός διεξαχθεί στο Αγρίνιο , εμείς θα υπερασπιστούμε την πόλη μας , τις γειτονιές μας και το γήπεδο μας». Ακόμη, ανέφεραν ότι «αν ο Κωστούλας θέλει τελικό, μπορεί να τον διοργανώσει στο Emileon ή στο σπίτι του στην Αίγινα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.