Έχει προχωρήσει αρκετά τον προγραμματισμό της η Νίκη

Ασφαλώς, η διαμόρφωση του ρόστερ αποτελεί, όπως είναι ευνόητο, βασικό θέμα στη Νίκη και μάλιστα οι πληροφορίες του Magnesiasports μιλούν για πολύ προχωρημένες επαφές με πολλούς παίκτες, σε σημείο που πηγές της ομάδας να κάνουν λόγο για ήδη  συμπληρωμένο σε πολύ μεγάλο ποσοστό ρόστερ για τη νέα χρονιά, κάτι που σημαίνει αυτόματα ότι η Νίκη είναι αρκετά μπροστά στο θέμα του προγραμματισμού!

Μάλιστα, υπάρχουν και ξένοι παίκτες που έχουν κλειστεί ή είναι κοντά στο να κλειστούν και για τους οποίους πιστεύεται ότι όχι απλώς θα είναι καλύτεροι απ’ όσους θα αποχωρήσουν ή αποχώρησαν, αλλά θα κάνουν ακόμη μεγαλύτερη διαφορά, γεγονός που το μαρτυρά το βιογραφικό τους. Ένα θέμα που θέλουν να τσεκάρουν οι διοικούντες είναι ο αριθμός των ξένων που θα μπορούν να χρησιμοποιούνται στην ενδεκάδα τη νέα σεζόν και μάλλον θα ήθελαν να είναι περισσότεροι από πέρσι. Πάντως, ανακοινώσεις πολύ δύσκολα θα έχουμε πριν το τέλος Ιουλίου, αφού κανείς δε βιάζεται για κάτι τέτοιο στους κυανόλευκους.

Εκ των ων ουκ άνευ είναι να αναφέρουμε ότι το απόλυτο κουμάντο γύρω από τα μεταγραφικά ζητήματα το έχει ο Στάικος Βεργέτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.