Έχει ζεστό νερό το «Β. Παρασκευόπουλος»;

Για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής βρέθηκαν στο «Βάκης Παρασκευόπουλος» τα μέλη της ομάδας του Μύτικα Λάρισας, χαρακτηρίζοντας τη φιλοξενία του Ίωνα Βόλου άριστη και εξαιρετική. Από την άλλη το ερώτημα που έθεταν ήταν αν είχε ποτέ ζεστό νερό στα ντους το γήπεδο…

Η διαδικασία  σε κάθε αθλητικό αγώνα είναι δεδομένη: Αποδυτήρια, ντύσιμο, προθέρμανση, αγώνας, αποδυτήρια, ντους, αποχώρηση. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, σε όλα τα γήπεδα του κόσμου και κάθε απόκλιση είναι άξια λόγου και ερωτήσεων. Ρωτούσαν λοιπόν τα μέλη της φιλοξενούμενης ομάδας αν έχει ζεστό νερό ποτέ στο συγκεκριμένο κλειστό.

Τώρα, αν άρχισαν τα μέτρα λόγω της φημολογούμενης ενεργειακής κρίσης (που μόνο στις τσέπες των καταναλωτών έχει φανεί, αλλά και στα τηλέφωνά τους γιατί οι εταιρείες πρωί-μεσημέρι-απόγευμα –βράδυ προσφέρουν τηλεφωνικά πακέτα για ηλεκτροδότηση) παραμένει άγνωστο, μιας και επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Δήμου Βόλου δεν έχουν γίνει.

Φυσικά, το ζεστό νερό και κάθε άλλη παροχή (ηλεκτροδότηση, θέρμανση, καθαριότητα, φύλαξη) δεν αφορά μόνο τον Μύτικα ή τον Ίωνα, αλλά όλες τις ομάδες, τους αθλητές και τις αθλήτριες που χρησιμοποιούν αθλητικές εγκαταστάσεις, είτε πρόκειται για το «Βάκης Παρασκευόπουλος» ή για τον ΕΑΚ Βόλου ή για το κλειστό της Νέας Ιωνίας, ή αυτό της Αγριάς, ή της Πορταριάς κοκ… Τουλάχιστον, πρόκειται για αθλητικές εγκαταστάσεις που υποτίθεται ότι είναι ολοκληρωμένες, μιας και υπάρχει και εκείνο το γήπεδο ποδοσφαίρου στο ΕΑΚ Βόλου που τόσα χρόνια περιμένει έργα και έργα δεν βλέπει!

X.T.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.