Έδειξε ότι έχει αξιόμαχες ρεζέρβες ο Ολυμπιακός Βόλου

Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίζεται σήμερα, Παρασκευή η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας μετά το επιτυχημένο τεστ με τον Αιγινιακό, όπου το συγκρότημα του Παναγιώτη Τζαναβάρα έδειξε ότι είναι αξιόμαχος ακόμη και με τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο.

Ως γνωστόν στην κυριακάτικη αναμέτρηση ο Παναγιώτης Τζαναβάρας σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ, αλλά βέβαια αυτό δεν πρόκειται να γίνει αλόγιστα, καθώς πρέπει να κρατηθούν οι ισορροπίες σε ό,τι αφορά τις θέσεις, ώστε η ενδεκάδα να έχει μία όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συνοχή.

Εξάλλου, μπορεί και από την πλευρά του τεχνικού της λαρισινής ομάδας να έχει υπάρξει δήλωση ότι θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν τον έχουν, αλλά και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι ομάδα με βάθος και μπορεί να παρατάξει ένα αξιόμαχο σύνολο, κάτι που έχουν υπόψη τους στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Επίσης, όσο κι αν οι δύο αντίπαλοι δείχνουν αδιάφοροι για τον θεσμό του Κυπέλλου, αλλά και όχι και τόσο πρόθυμοι να αποκαλύψουν ο ένας στον άλλο τα μυστικά του, μη χρησιμοποιώντας τις βασικές τους ομάδες, υπάρχει και το γόητρο, που μπορεί να είναι ήσσονος σημασίας, αφού πρώτη προτεραιότητα έχει το πρωτάθλημα, αλλά κανείς δεν μπορεί να το αγνοήσει.

Τουλάχιστον η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, παρόλο που το φιλικό ήταν εκτός προγράμματος, όπως τονίστηκε μετά το παιχνίδι και προείχε να μην υπάρξουν τραυματισμοί, είδε αρκετά χρήσιμα πράγματα σε ό,τι αφορά την κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών κι αυτή η εικόνα ίσως αποτελέσει κριτήριο για τον μεθαυριανό αγώνα και τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Για παράδειγμα ο Ανδρέας Κόκκας στο αριστερό άκρο της άμυνας τα πήγε πολύ καλά. Βοήθησε με τις σωστές πάσες του στο χτίσιμο επιθέσεων από την άμυνα, ενώ και αμυντικά έμπαινε πολύ δυνατά στις φάσεις και έβαζε τα πόδια του στη φωτιά, χωρίς να φοβάται, παίρνοντας το χειροκρότημα για το πάθος του από τους λιγοστούς φιλάθλους στην κερκίδα. Επίσης ο νεαρός παίκτης έδειξε ψυχραιμία κάθε φορά που πιεζόταν και δεν έκανε το λάθος.

Σε ό,τι τον αφορά τον δίδυμο αδερφό του Δήμο Κόκκα ήταν ακόμη ένα κέρδος από το φιλικό, αφού δημιούργησε το γκολ, έτρεξε αρκετά στο κέντρο, αλλά σε κάποιες φάσεις που έπρεπε να ζητήσει περισσότερο μπάλα δεν το έκανε.

Καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές έκανε και ο Γκίτζιας, που έσωσε μάλιστα και ένα σίγουρο γκολ, ενώ πολύ θετικός ήταν ο Κολημήτρας, αγωνιζόμενος ως μοναδικός ανασταλτικός μέσος στο πρώτο μέρος. Σε ό,τι αφορά τη δεξιά πλευρά ο Αγγελής έπρεπε να μπει περισσότερο στον ρυθμό του αγώνα, κάτι που επηρέασε και τον παίκτη που έπαιζε πίσω απ’ αυτόν, τον Στασινόπουλο, ωστόσο θετική στιγμή για τον Αγγελή ήταν το πέναλτι που κέρδισε και από το οποίο προήλθε τα δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στο 2-2 με τον Αιγινιακό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.