Έφορος ο Σαχίνης στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Μπορεί το καλοκαίρι του 2021 ο Ζάκος Σαχίνης να είχε κάνει γνωστό στη ΓΣ του Ολυμπιακού Βόλου ότι δεν θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται στους «ερυθρόλευκους», αλλά που τον έχανε που τον έβρισκε κανείς, κοντά στους παρέμενε. Έτσι, η ανακοίνωση για ανάληψη καθηκόντων εφόρου στην ομάδα μπάσκετ Ανδρών του Ολυμπιακού Βόλου δεν… ξαφνιάζει.

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα ότι: «Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε συνεδρίαση του την 8-9-2022 αποφάσισε τον ορισμό του κ Ζάκου Σαχίνη ως εφόρου του ανδρικού τμήματος Καλαθοσφαίρισης.

Ο γνωστός σε όλους για την προσφορά του στον σύλλογος μας Ζάκος Σαχίνης  έχει διατελέσει κατ’ επανάληψη μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου όπως και αντιπρόεδρος για μία διετία. Έχει προσφέρει και στο παρελθόν τις υπηρεσίες του σαν έφορος ανδρικού και γυναικείου τμήματος Μπάσκετ. Είναι επίσης εκλεγμένο μέλος εδώ και δύο χρόνια του ΔΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας.

Μαζί με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου. Κυριάκο Κυριακόπουλο θα αποτελούν τον σύνδεσμο της Διοίκησης του Συλλόγου με την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας και τα στελέχη που διαχειρίζονται το τμήμα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.