Έγινε και φέτος ο ποδοσφαιρικός αγώνας για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι Κριθαριάς

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΚΡΙΘΑΡΙΑ-ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ στο γήπεδο της Κριθαριάς και με σκορ 7-5.

Ο συγκεκριμένος αγώνας πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων «ΚΡΙΘΑΡΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018» και αποτελεί κάθε χρόνο πόλο έλξης.

Περί τους 40 αθλητές μέσης ηλικίας 16 ετών περίπου πήραν μέρος στο συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Κριθαριάς με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς τις φανέλες πρόσφερε ο Αντιπεριφερειάρχης της περιοχής μας κ. Γιώργος Καλτσογιάννης.

Η διαιτητής του αγώνα, κ. Λία Παπαδοπούλου, κράτησε ενός λεπτού σιγή για όλα τα θύματα τις Αττικής και το παιχνίδι άρχισε.

Η ομάδα της Γαλάζιας Ακτής προηγήθηκε με 1-0, ενώ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου το σκορ ήταν 5-3. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα η Γαλάζια Ακτή προσπάθησε για την ισοφάριση πλησιάζοντας στο σκορ με 6-5, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 7-5.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Σπύρος Μάμαλης, και όλο το Δ.Σ. θέλουν να δώσουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, αλλά και να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη χορηγία στα νερά και τις φανέλες και τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Γιώργο Καλτσογιάννη, που τίμησε τον αγώνα με την παρουσία του.

Επίσης ευχαριστούν τη διαιτητή του αγώνα, κ. Λία Παπαδοπούλου, τον παρευρισκόμενο ιατρό κ. Δημουλά Αθανάσιο, τη γραμματεία, όλους τους αθλητές και παλαίμαχους που βρίσκονταν εκεί και όλους τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.