Εγκαίνια με παρούσα την οικογένεια της Νίκης (pics)

Στα γραφεία του Συνδέσμου Βετεράνων στο Παντελής Μαγουλάς

Αντιπροσωπεία της διοίκησης, αλλά και παικτών της Νίκης έδωσαν το παρών στα εγκαίνια των γραφείων του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του συλλόγου σε χώρο στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».

Τα γραφεία που θα λειτουργούν πλέον και ως εκθεσιακός χώρος, έχουν ιστορικές φωτογραφίες από όλες τις δεκαετίες της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και τρόπαια.

Από την τωρινή ομάδα έδωσαν το παρών οι Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Πέττας, Κουτσιμπάνας μαζί με τον γενικό αρχηγό Αποστόλη Κουφογεώργο, αλλά και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη, Βασίλη Βενέτη.

Επίσης ήταν εκεί οργανωμένοι φίλαθλοι από το Blue Club, τους Blue Angels και τον Ο.Φ. Νίκης -κι όχι μόνο- και παλαίμαχοι απ’ όλες τις εποχές, με την παρουσία δύο παικτών που έπαιξαν στη μεγάλη ομάδα της Α’ Εθνικής τη δεκαετία του ’60 να ξεχωρίζει, του 82χρονου Γιώργου Τσιμπερίδη και του 85χρονου Δημοσθένη Κολοβού.

Η Νίκη στον χρόνο μέσα από φωτογραφίες και τρόπαια

Από τα αριστερά οι Πέττας, Παναγιωτόπουλος, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Κουφογεώργος, Κουτσιμπάνας, ενώ πίσω διακρίνονται οι Μάνος Αποστολίδης, Νίκος Μαργαριτόπουλος και Βασίλης Βενέτης

Από τα δεξιά οι παλαίμαχοι Οικονόμου, Μπακάλης, Κοκκινάκης, Τσόγκας, Παναγιωτόπουλος

Ο Δημοσθένης Κολοβός σήμερα στα εγκαίνια

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.