Ειδική αθλητική αναγνώριση και για το Τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου

Το 8ο τμήμα των «ερυθρόλευκων» που πληροί τις προϋποθέσεις

Ένα ακόμη τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, το όγδοο κατά σειρά, αποκτά ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και συγκεκριμένα αυτό του τζούντο.

Μετά τα τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβησης, τεχνικής κολύμβησης, άρσης βαρών και πάλης, το τζούντο αποκτά κι αυτό την απαραίτητη ειδική αθλητική αναγνώριση, μετά από συντονισμένες ενέργειες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου και του προπονητή του αθλήματος Σωτήρη Τσόχα, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Έτσι, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, με το όγδοο αναγνωρισμένο τμήμα, γίνεται ένας από τους μεγαλύτερους Συλλόγους στην Ελλάδα σε αριθμό αναγνωρισμένων τμημάτων αλλά και διαφορετικών αθλημάτων. «Πλέον το συγκεκριμένο άθλημα και τα παιδιά που αθλούνται στον σύλλογό μας θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα και να λαμβάνουν τις αντίστοιχες μοριοδοτήσεις που προβλέπονται ανάλογα με τις επιτυχίες τους» αναφέρει το ΔΣ του συλλόγου και συμπληρώνει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας από τους δύο που κατέχουν στο Βόλο την ειδική αθλητική αναγνώριση στο συγκεκριμένο άθλημα.

Επίσης, το ΔΣ του συλλόγου επισημαίνει τα εξής: «Η χορήγηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης στο τμήμα Τζούντο και η έγκαιρη ανανέωση για το 2021 της τηρούμενης μερίδας του συλλόγου στο μητρώο αθλητικών Συλλόγων της ΓΓΑ, αποδεικνύουν τη σοβαρότητα και τη μεθοδικότητα με την οποία λειτουργεί ο Ολυμπιακός Βόλου, εκτός της αγωνιστικής δραστηριότητας και στον τομέα της διοικητικής λειτουργίας.

Η υπόσχεση μας στα εκατοντάδες μέλη μας και στους χιλιάδες φιλάθλους μας για το «μεγάλωμα» του συλλόγου συνεχίζει να υλοποιείται και θα συνεχίζουμε να καταβάλουμε προσπάθειες ώστε να τον «μεγαλώνουμε» ακόμη περισσότερο και σε αυτή τη κατεύθυνση θέλουμε όλους τους φίλους και μέλη του Ολυμπιακού Βόλου κοντά μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.