Eίναι επίσημο: Η Α’ ΕΠΣΘ αρχίζει-Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής!

Μπορεί να καθυστέρησε για μία εβδομάδα, αφού δεν ήταν έτοιμα τα δελτία όλων των ποδοσφαιριστών, ωστόσο είναι δεδομένο πλέον ότι το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ ΕΠΣΘ αρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου, με την ελπίδα όλων να ολοκληρωθεί κανονικά και οι αγώνες να πραγματοποιηθούν μέχρι τέλους.

Διοικήσεις, προπονητές και παίκτες περιμένουν πώς και πώς να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς την περίοδο 2019-20 το πρωτάθλημα διακόπηκε βιαίως λόγω κορωνοϊού, ενώ το ίδιο συνέβη και την επόμενη (2020-21) με την πανδημία να εμποδίζει την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, λίγες αγωνιστικές μετά την έναρξη.

Έναρξη λοιπόν έχουμε και φέτος και όλοι θέλουν να είναι προσεκτικοί προκειμένου να μην βρεθούν πάλι σοβαρά εμπόδια μπροστά τους και υπάρξει εκ νέου διακοπή. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό, αφού θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, με πλέι οφ για τους τέσσερις πρώτους του ενός να βρίσκονται με τους αντίστοιχους τέσσερις σε πλέι οφ του άλλου, μεταφέροντας και βαθμούς από την κανονική διάρκεια. Ο τελικός νικητής μάλιστα ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια και συμμετέχει στην διαδικασία της ΕΠΟ για την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία, ενώ πλέι άουτ προβλέπονται και για τις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 5 έως 9.

Το πρόγραμμα λοιπόν για την πρώτη αγωνιστική της 1ης κατηγορίας ανακοινώθηκε από την ΕΠΣΘ και έχει ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΓΩΝ ΗΜΕΡ. ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
2-Οκτ-21 16:00 ΣΑΡΑΚΗΝΟΥ ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
3-Οκτ-21 12:00 ΣΚΙΑΘΟΥ ΣΚΙΑΘΟΣ ΔΑΦΝΗ
3-Οκτ-21 16:00 ΚΑΛΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΕ 2002 ΤΟΞΟΤΗΣ
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ

ΡΕΠΟ: ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΓΩΝ ΗΜΕΡ. ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
3-Οκτ-21 16:00 ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ ΠΥΡΑΣΟΣ
3-Οκτ-21 16:00 ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΡΗΓΑΣ Φ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖ.
3-Οκτ-21 16:00 ΑΛΜΥΡΟΥ ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΣ ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ
3-Οκτ-21 16:00 ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΦΘ ΑΓΧΙΑΛΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ

ΡΕΠΟ : ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.