Έκανε ένσταση για Θανάση Κασαπίδη η Ανόρθωσις

Ο πάγκος της Ανόρθωσης με τον προπονητή Μιχάλη Καπουρνιώτη

Ένσταση μετά το τέλος του αγώνα με την Ανάληψη έκανε η Ανόρθωσις για αντικανονική παρέμβαση, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, στον πάγκο της ομάδας του Θανάση Κασαπίδη, που είναι βοηθός προπονητή στον Ιωνικό Νικαίας της Basket League εδώ και ενάμιση μήνα.

Ο 36χρονος τεχνικός, που έχει περάσει και από τη Νίκη, κάθισε στον πάγκο των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ωστόσο απάντησαν στο φύλλο αγώνα ότι είχαν ενημερωθεί οι διαιτητές και δηλώθηκε πριν την έναρξη του ματς ως στατιστικολόγος.  Η Ανόρθωσις, αν απορριφθεί η ένσταση από την ΕΣΚΑΘ, είναι διατεθειμένη να φτάσει ως το ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη στα χαρτιά με 20-0. Το φύλλο αγώνος υπογράφει από τη μεριά των γηπεδούχων ο αρχηγός Βασίλης Κοντάκης, που αναφέρει ότι τον ενημέρωσε η διοίκηση ότι καταθέτει ένσταση.

Επίσης, να σημειωθεί ότι η Ανόρθωσις θα στείλει το βίντεο του αγώνα με τις επίμαχες φάσεις στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΣΚΑΘ και στην ΕΟΚ, καθώς έχει παράπονα ειδικά από τον πρώτο διαιτητή Ζαχαρή για τις αποφάσεις του κυρίως στο πρώτο μέρος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.