Εκεί που πήρε την τελευταία νίκη ο ΝΠΣ Βόλος για την πρόκριση

Εκεί που κέρδισε για τελευταία φορά πριν από επτά μήνες, δηλαδή στα Γιάννενα  και το γήπεδο των Ζωσιμάδων, αγωνίζεται αύριο Σάββατο στις 15.00 απέναντι στον τοπικό ΠΑΣ ο ΝΠΣ Βόλος για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας σε μονό παιχνίδι, που μάλιστα αποτελεί και το μοναδικό μεταξύ ομάδων Σούπερ Λιγκ στη συγκεκριμένη φάση.

Στις 5 Μαρτίου 2023 για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της περσινής σεζόν οι κυανέρυθροι του Κώστα Μπράτσου έφευγαν με το διπλό και σκορ 0-1 με γκολ του Τάχατου από τα Γιάννενα και έκτοτε έχουν 17 σερί αγώνες χωρίς νίκη, καταγράφοντας αυτό το διάστημα τρεις ισοπαλίες και 14 ισοπαλίες.

Ετσι το Σάββατο στις 15.00 επιδιώκουν να σπάσουν αυτό το αρνητικό σερί με μία νίκη, αλλά πάνω από όλα θέλουν να πάρουν την πρόκριση στους 16 του θεσμού, ακόμη και αν χρειαστεί η παράταση και τα πέναλτι.

Η 20μελης αποστολή που ταξιδεύει σήμερα χωρίς Ντέλετις, Σιέλη, Μπαριέντος στην ηπειρωτική πρωτεύουσα είναι η εξής: Σιαμπάνης, Κόστιτς, Αλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Μαχαίρας, Ενγκίν, Κόμπα, Μπερτόγλιο, Μωραΐτης, Μραζ, Χουάντσο Γκαρσία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.