Έκλεισε με Σαλταφερίδου το ρόστερ του ΑΟ Σκοπέλου

Για την επόμενη χρονιά στη Β’ Εθνική Βόλεϊ Γυναικών

H χρονιά για την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΟ Σκοπέλου κρίνεται πετυχημένη στη Β’ Εθνική, και πλέον προετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έχοντας ήδη ολοκληρώσει τις κινήσεις για τον σχηματισμό του ρόστερ της.

Αρχικά θα πρέπει ν’ αναφέρουμε ότι δύο παίκτριες, η Σιμόνα Ιόβτσεβα και η Γιώτα Λελεντζή δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις ικανότητές τους στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, μέλος του ΑΟ Σκοπέλου θα είναι η Θεσσαλονικιά Μάρθα Σαλταφερίδου.

Η συγκεκριμένη παίκτρια έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες όπως στον Μ. Αλέξανδρο, στον ΔΑΣΩ, στο Πειραματικό, στην Αναγέννηση Ρυσίου, στον Μυγδονιακό, ενώ τα τελευταία  δύο χρόνια φορούσε την φανέλα του ΕΟΣ.

Η αθλήτρια, με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με τον ΑΟ Σκοπέλου ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη που η νέα αγωνιστική περίοδο θα με βρει να αγωνίζομαι για τον ΑΟ Σκοπέλου. Έχω ακούσει τα καλύτερα τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον υπέροχο κόσμο που γεμίζει το γήπεδο σε κάθε ματς! Ευχαριστώ πολύ τον coach και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και ελπίζω να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους. Πάμε δυνατά για να πετύχουμε τους στόχους μας!».

Έτσι το δυναμικό του ΑΟ Σκοπέλου απαρτίζεται από τις εξής παίκτριες:

Λίμπερο: Ειρήνη Παπαστεφάνου, Ράνια Κοχύλη, Μάχη Σάββα, Ιωάννα Πάτση.

Ακραίες: Χριστίνα Σωτηρίου, Γιώτα Δαμιανίδου, Αγγελική Παπαλεξοπούλου, Σοφία Πάτση.

Πασαδόροι: Μάρθα Σαλταφερίδου.

Κεντρικές: Ελίνα Γερολυμάτου, Εύη Παλαιολόγου, Ουρανία Τριανταφύλλου, Κατερίνα Κομανάκου.

Διαγώνιες: Χρύσα Κομανάκου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.