Έκλεισε Ντόικιτς ο Ολυμπιακός Βόλου

Έχει και άλλα κενά στο ρόστερ πάντως

Ο Ιβάν Ντόικιτς ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου για αντικαταστάτη του Γιώργου Λαδά. Έτσι συμπληρώθηκε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το παζλ των τριών κίπερ για την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, με τον Ντόικιτς να πλαισιώνει τους Γκενάντι Ξενοδόχοφ και Αχιλλέα Κωνσταντίνου.

Ο νεαρός Σέρβος κίπερ ενσωματώθηκε χθες με την αποστολή του συλλόγου στο Καρπενήσι και προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα, εκρεμεί ακόμη η υπογραφή του αλλά όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Αυτός θα είναι ο δεύτερος Σέρβος στο ρόστερ μιας και ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς έχει ανανεώσει και θα συνεχίσει να φορά την φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Ο Κώστας Ιβαντζίκης που αποκτήθηκε την Τετάρτη, αναμένεται να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Πρόκειται για έναν μικρό και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή που σε συνδυασμό με τον Κυριάκο Ασλανίδη που θα έρθει ως δανεικός από τον Άρη, θα δώσουν μια φρεσκάδα στα στόπερ.

Το ρόστερ κλείνει σιγά σιγά τις πληγές του και στον Ολυμπιακό Βόλου έχουν δείξει ότι κινούνται προσεκτικά με τις μεταγραφές, χωρίς να βιάζονται. Αυτό πρέπει να γίνει και με τις αποχωρήσεις των Παναγιώτη Αρναούτογλου, Τίμου Πατρώνη και Νίκου Βενέτη που άφησαν τρία έξτρα κενά στην ομάδα, καθώς όλοι τους έχουν αποχωρήσει από το Καρπενήσι. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας με διπλές προπονήσεις, εν αναμονή και κάποιου φιλικού αγώνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.