Έκλεισε ο κύκλος Ανδρουτσόπουλου στην Αγχίαλο

Κλείνει ο κύκλος συνεργασίας του προπονητή Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου με την Αγχίαλο που τον τίμησε στο τελευταίο ματς έδρας. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας Ιωάννης Παπουτσής απένειμε στον προπονητή και τιμητική πλακέτα.

“Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε σήμερα, μια συνεργασία 5 ετών που στηρίχθηκε στον αλληλοσεβασμό, στην πίστη ολόκληρου του ΔΣ στη δουλειά μου και στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί μου αυτή τη 5ετια, οδηγώντας το σύλλογο σε μεγάλες επιτυχίες. Ένας σπουδαίος προπονητικός κύκλος έκλεισε.. Εύχομαι τα καλύτερα στο “αύριο” της ομάδας” ανέφερε ο Ανδρουτσόπουλος που με την Αγχίαλο κέρδισε και άνοδο και κύπελλο.

Ο πρόεδρος του A.Σ. ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ κ. Ιωάννης Παπουτσής από την πλευρά του ανέφερε: “Η ομάδα μας αυτά τα 5 χρόνια είχε πολλές καλές στιγμές και επιτυχίες αλλά και άσχημα αποτελέσματα. Από την  συνεργασία μας όμως μόνο ωραίες στιγμές μπορώ να θυμηθώ. Ο καθένας από την μεριά του σεβόταν και εκτιμούσε την προσπάθεια τού άλλου. Αφήνεις ανεξίτηλα χαραγμένο το όνομα σου στην ιστορία τού συλλόγου. Καλη συνέχεια με επιτυχίες”!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.