Εκνευρισμός για το κολυμβητήριο του ΕΑΚ: «4 μήνες ζούμε στο ψέμα! Ντροπή»!

Περιμένοντας όλοι να δουν τι θα γίνει με την αποκατάσταση των ζημιών

Η αποκάλυψη μέσω απαντήσεων της ΓΓΑ από τον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, ότι ο Δήμος Βόλου δεν έχει ζητήσει κονδύλια για το κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου, φέρνει εκνευρισμό και σε μέλη ομάδων και συλλόγων, που αναγκαστικά όλοι συστεγάζονται στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας…

Μάλιστα, στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου και μετά τις καταστροφές από τα κύματα κακοκαιρίας, μέλη των αγωνιστικών ομάδων αναγκάστηκαν να πηγαίνουν για προπονήσεις στη Λάρισα! Ωστόσο από τότε δεν έχει αλλάξει κάτι στο ΕΑΚ, και όλοι περιμένουν τις εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών που είχαν προκληθεί.

Αρχικά, οι αρμόδιοι είχαν πει ότι οι ζημιές είναι πραγματικά μεγάλες, ιδιαίτερα στον μηχανολογικό εξοπλισμό του κολυμβητήριου. Στη συνέχεια φάνηκε να υπάρχει ένα παραθυράκι για την επιδιόρθωσή τους, ωστόσο μετά και πάλι σύννεφα απαισιοδοξίας έκαναν την εμφάνισή τους, αφού συνεργείο δεν έμπαινε μέσα στους χώρους για την αποκατάσταση των ζημιών.

«Ακόμη λοιπόν κανείς δεν μοιάζει να ξέρει τι ακολουθεί… 4 μήνες αθλητές, γονείς, ενήλικοι αθλητές ακόμα και το προσωπικό του κολυμβητηρίου της Νέας Ιωνίας υποφέρουν… 4 μήνες ζούμε στο ψέμα!!! Ντροπή!!!» σχολίαζε για παράδειγμα με ανάρτησή του στο facebook σχετικά ο προπονητής του ΟΕΑΝΑΒ, Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου για το όλο θέμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.