Ελευθερόπουλος: Να τελειώσουμε με μόνο 2 ήττες

Ειδικών συνθηκών χαρακτήρισε το παιχνίδι της Τρίτης με Λάρισα ο προπονητής της Νίκης Βόλου Δημήτρης Ελευθερόπουλος που παρότι είναι 40 λεπτά …υπάρχουν κίνητρα.

Πριν έρθει στη Νίκη ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με τον Στέλιο Βενετίδη η ομάδα (με προπονητή Βοσνιάδη) είχε σε 6 ματς τρεις ήττες (2-0 από Μακεδονικό,1-0 από ΑΕΛ, 1-0 από ΑΣΑ) και επί των ημερών τους σε 21 ματς είχαν μια ήττα στις Σέρρες (2-0) και μια (3-1) από ΠΑΟΚ Β΄ στην Ευκαρπία. Έτσι αν την Τρίτη η Νίκη σκοράρει και κερδίσει ο “Ελέ” θα τελειώσει με μόνο δυο ήττες!

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου έμεινε ικανοποιημένος για το 0-2 επι του ΠΑΟ Β΄… από “ένα αρκετά εύκολο διπλό με καλή μπάλα” όπως είπε ενώ για το ματς με την ΑΕΛ ανέφερε: «Στο παιχνίδι με τη Λάρισα για μένα δεν μου αλλάζει κάτι …Για τους ποδοσφαιριστές κάθε προπόνηση είναι κίνητρο, κάθε αγώνας είναι κίνητρο.. Μακάρι να παίζαμε και την Τρίτη να ξαναπαίζαμε και την Κυριακή είναι σε τρομερή κατάσταση, να βελτιώνονται και να το απολαμβάνουν και να νιώθουν αυτό που νιώθουν.

 Είναι ειδικών συνθηκών το παιχνίδι της Τρίτης, δεν έχει πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά εμείς δεν χαρίζουμε σε κανέναν, και 40 λεπτά, και 5 λεπτά και 7 λεπτά θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε, γιατί νομίζω ότι μας αξίζει με την πορεία που έχουμε κάνει  μας αξίζει να τελειώσουμε με μόνο 2 ήττες κι όλες τις άλλες πάρα πολλές νίκες και ελάχιστες ισοπαλίες.  Οπότε το αξίζουν τα ίδια τα παιδιά.

Να τελειώσει έτσι όλη η σεζόν. Πάρα πολλά παιχνίδια από τότε που έχουμε έρθει με τον Στέλιο που να είναι αυτές οι δύο, οι μοναδικές ήττες. Που σε ένα αξιοκρατικό και αξιόπιστο πρωτάθλημα είναι ελάχιστες οι ήττες, είναι ήττες που σε βγάζουν πρωταθλητή, κανονικά»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.