Έμαθε αντιπάλους και ημερομηνία έναρξης ο Βόλος 2004

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα

Ανακοίνωση για το ευρύ κοινό μπορεί να μην έγινε από την ΕΠΟ, αλλά οι ομάδες που θα συμμετέχουν το πρωτάθλημα Α’ Εθνικής Γυναικών έμαθαν τις αντίπαλές τους στους δύο ομίλους της κατηγορίας, ενώ η αγωνιστική δράση αρχίζει στις 20 Νοεμβρίου.

Έτσι λοιπόν, ο Βόλος 2004 θα τεθεί απέναντι στις πιο δύσκολες αντιπάλους της κατηγορίας, ως μέλος του Βορείου Ομίλου. Εκεί έχουν επίσης τοποθετηθεί ο πανίσχυρος και σχεδόν μονίμως πρωταθλητής ΠΑΟΚ, οι πάντα δυνατές και φιλόδοξες Άρης Θεσσαλονίκης, ΑΕ Λάρισας, Τρίκαλα και Ελπίδες Καρδίτσας (η μόνη ομάδα μαζί με τη Δράμα που κοίταξε τον ΠΑΟΚ στα μάτια πριν μερικά χρόνια), καθώς και η Καστοριά. Ερωτηματικό αποτελούν οι Άβαντες Χαλκίδας, από την οποία έχουν αποχωρήσει οι παίκτριες που απάρτιζαν την ομάδα πέρυσι, και είναι αμφίβολο ακόμη και αν θα κατέβει στο πρωτάθλημα.

Στον Νότιο Όμιλο από την άλλη θ’ αγωνιστούν οι Δόξα Πηγαδακίων, Εργοτέλης, Λεοντικός, Οδυσσέας Μοσχάτου, Ολυμπιάδα Υμηττού, ΟΦΗ, ΡΕΑ, και Ιάλυσος.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης θα βγει μετά από κλήρωση την ερχόμενη Πέμπτη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, ενώ η πρώτη αγωνιστική όπως προαναφέραμε θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.