Έμεινε ο εμβληματικός Χρήστος Τζιώρας στη Νίκη

Με την ευχή ότι θα γυρίσει ακόμη πιο δυνατός από τον σοβαρό τραυματισμό του

Ένας εμβληματικός, όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση, ποδοσφαιριστής για τη Νίκη, ο Χρήστος Τζιώρας, έμεινε στην ομάδα και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά όντας σίγουρος ότι θα επιστρέψει δυνατός μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (κάταγμα έξω πλατέος οστού και ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου) και το χειρουργείο που έκανε στο τέλος Απρίλη.
Ο αγαπημένος παίκτης όλων των κυανόλευκων οπαδών συμπλήρωσε φέτος με τη Νίκη 80 ματς και 25 γκολ στο πρωτάθλημα της Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής και θα επιδιώξει να … εκατοστίσει τις συμμετοχές του και να αυξήσει τα γκολ του τη νέα σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζιώρα για την νέα αγωνιστική χρονιά.
Ο Χρήστος Τζιώρας είναι ένας εμβληματικός ποδοσφαιριστής που έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας. Είναι γεννημένος στις 5 Οκτωβρίου 1988 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως: Γαλατινή, ΑΕ Πολυκάστρου, ΠΑΣ Φλώρινα, Κοζάνη, Πυρσός Γρεβενών, Αετός Σκύδρας, Παναργειακός, Βατανιακός, Νίκη Βόλου, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός και Βέροια. Τη σεζόν 2017-2018 επέστρεψε στην Νίκη Βόλου με την φανέλα της οποίας κατέγραψε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».
Να τονιστεί ότι στη φωτογράφιση με τον Χρήστο Τζιώρα στα γραφεία της Νίκης συμμετείχαν οι Νίκος Ιμεράι και Βασίλης Βενέτης, θέλοντας να περάσουν μήνυμα ενότητας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.