Εμπειρίες για την Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Βόλου

Σπουδαία εμπειρία για την Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Βόλου το ταξίδι στο εξωτερικό από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2022 όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

” Συνολικά συμμετείχαν 140 αθλητές, γονείς και προπονητές που ταξίδεψαν στις πόλεις των Σκοπίων και του Βελιγραδίου.

Έξι ομάδες και ογδόντα αθλητές και αθλήτριες (γεν. 2008,2009,2010,2011,2012) αγωνίστηκαν με τις αντίστοιχες της Vardar και της Partizan αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Η μεγάλη έκπληξη που περίμενε τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες ήταν η επίσκεψη του Διεθνή αθλητή Ιωάννη Παπαπέτρου στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή και πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα της Partizan. Μίλησε στα παιδιά, απάντησε στις ερωτήσεις τους, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Μοναδική εμπειρία αποτέλεσε η παρακολούθηση του αγώνα της Euroleaugue  Partizan – Bayern Munich στο κατάμεστο Stark Arena το βράδυ της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου.

Η Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Βόλου ευχαριστεί θερμά την κ.Βούλα Ευσταθίου, τους οδηγούς των λεωφορείων κ.κ. Μάκη Παρρησιάδη, Σλαβίδη Χρήστο και Ζαρκατζια Βασίλη για την άριστη συνεργασία και τους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση τους.

Η Επιστροφή στις προπονήσεις για την Πρότυπη Ακαδημία ορίστηκε για την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία”!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.