Ενισχύθηκε με Ρόσσιο ο Aιολικός

Με τον Σπύρο Ρόσσιο ενισχύεται ο Αιολικός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α2 ΕΣΚΑΘ, με τον παίκτη να προέρχεται από την ομάδα της Αγριάς.

Αναλυτικά: «Ο Σπύρος Ρόσσιος ξεκίνησε το μπάσκετ από την ακαδημία της ΑΕΒΔ, όπου είχε συνεργαστεί για δύο  χρόνια με τον υπεύθυνο της ακαδημίας μας τον coach Αντώνη Σαμαρά. Επιστέγασμα εκείνης της συνεργασίας ήταν η δεύτερη θέση στο Ν. Μαγνησίας για το πρωτάθλημα Παίδων. Επίσης το 2014 σε ηλικία  17 χρονών συμμετείχε στο TNBA Elite Basketball Camp 2014, το οποίο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Sportcamp στο Λουτράκι , όπου απέσπασε υποτροφία για το Κλίβελαντ.

Σε αντρικό επίπεδο ο Σπύρος Ρόσσιος έχει  αγωνιστεί σε ΑΕΒΔ (Β’ ΕΣΚΑΘ, άνοδος Α2 ΕΣΚΑΘ και άνοδος Α1 ΕΣΚΑΘ), Μεταμόρφωση (Γ Εθνική), ΑΣ Ανάληψη (Α1 ΕΣΚΑΘ), στην Αγριά BC (A1 ΕΣΚΑΘ και Γ’ Εθνική δύο σεζόν).

Το ΔΣ της ομάδας μας καλωσορίζει τον Ρόσσιο Σπύρο, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! Η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά την Αγριά BC για την παραχώρηση του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.