Εντός έδρας οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου για το Πανελλήνιο

Στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας 26-28 Απριλίου τα προκριματικά

Οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου αναδείχθηκαν για μία ακόμη χρονιά πρωταθλήτριες Θεσσαλίας και πλέον ετοιμάζονται για τα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος, που θα φιλοξενηθεί το τριήμερο 26-28 Απριλίου στον Βόλο και στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε καταθέσει σχετικό αίτημα φιλοξενίας των αγώνων της συγκεκριμένης φάσης, κάτι που έγινε δεκτό από τη στιγμή που το «ερυθρόλευκο» σύνολο κατέκτησε τον θεσσαλικό τίτλο. Έτσι, στον Βόλο θα φιλοξενηθούν οι ομάδες της Χαλκίδας και της Νικόπολης Πρέβεζας, με τις αναμετρήσεις ν’ αναμένεται να είναι και πάλι άκρως ενδιαφέρουσες.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το φαβορί για να κατακτήσει το μοναδικό εισιτήριο που θα διεκδικήσουν οι τρεις ομάδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, ωστόσο τα μέλη του τεχνικού επιτελείου κρατούν χαμηλούς τους τόνους. Άλλωστε, κάποιες από τις παίκτριες τις προηγούμενες ημέρες θα έχουν υποχρεώσεις στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων, και είναι δεδομένο ότι θα έχουν επιβαρυνθεί αγωνιστικά.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.