Εντυπωσιακή η Προβίδα του ΟΕΑ-ΝΑΒ με τέσσερα μετάλλια στο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’

Συνεχίστηκαν οι  καλές επιδόσεις των κολυμβητών και κολυμβητριών του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β’ που ολοκληρώθηκε στη πόλη μας.

Πρωταγωνίστρια των αγώνων η αθλήτρια του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. Πηνελόπη Προβίδα, η οποία κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο στα 50μ ελεύθερο, 1 ασημένιο στα 100μ ελεύθερο, 1 χάλκινο στα 200μ ελεύθερο και μια πρώτη θέση στον μικρό τελικό των 200μ ύπτιο με μεγάλες επιδόσεις.

Στο αγώνισμα των 100μ ελεύθερο επίσης η αθλήτρια Δροσιά Καπάλα με ατομική επίδοση συμμετείχε στον μικρό τελικό του αγωνίσματος καθώς επίσης στα 50μ & 200μ ελεύθερο με πολύ καλές θέσεις στη γενική κατάταξη.

Η Θάλεια Υφαντίδη  στα 50μ & 100μ πρόσθιο και η Θεοδώρα Κανέλλου στα 50μ & 200μ ύπτιο συμμετείχαν, βελτιώνοντας αρκετά τις ατομικές τους επιδόσεις και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για την επόμενη χρονιά.

Επίσης αρκετά καλή ήταν η παρουσία με ατομική επίδοση στα 4Χ100 ελεύθερο και μεγάλη η βελτίωση της επίδοσης από το ομαδικό 4Χ200 ελεύθερο με τη συμμετοχή των Μαρία Γκινάρι, Θεοδώρα Κανέλλου, Πηνελόπη Προβίδα και Δροσιά Καπάλα.

Ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. συγχαίρει τους κολυμβητές και κολυμβήτριες  για τη προσπάθεια και τις επιτυχίες τους καθώς και στους προπονητές τους Κατσικόπουλο Βασίλη και Μπέμπη Στέλλα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.