ΕΟΚ: Εγκρίθηκαν τα τρία ψηφοδέλτια για τις εκλογές στις 12/9

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ συνεδρίασε με φόντο τις εκλογές και μέσα σε 10 λεπτά η συζήτηση ολοκληρώθηκε. Εκεί εγκρίθηκαν τα τρία ψηφοδέλτια που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου, μία εξέλιξη που είχε καθαρά τυπικό λόγο, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη διεξαγωγή των εκλογών αφού -έτσι κι αλλιώς- είναι γνωστό πως τον προεδρικό θώκο διεκδικούν οι Παναγιώτης Φασούλας, Βαγγέλης Λιόλιος και Άγγελος Παπανικολάου.

Την ίδια ώρα βέβαια, εκκρεμεί η απόφαση του Πρωτοδικείου για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει 21 σωματεία προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου. Θυμίζουμε πως ήδη 41 σωματεία δικαιώθηκαν από το Πρωτοδικείο, το συγκεκριμένο θέμα (δηλαδή η είσοδός τους στους εκλογικούς καταλόγους) δεν συζητήθηκε στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου. Άρα είτε θα ζητηθεί να προστεθούν τελευταία στιγμή και θα αποφασίσει η εφορευτική επιτροπή η θα υπάρξει κάτι άλλο στην πορεία. Θυμίζουμε ότι εκκρεμεί άλλο ένα δικαστήριο με ασφαλιστικά μέτρα 20 ομάδων και η απόφαση αναμένεται ως την Παρασκευή.

Βάσει όσων έχει ήδη ανακοινώσει η ΕΟΚ, οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας (ΖΕΥΣ).

Sport24.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.