Επαφές σε όλα τα επίπεδα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Για μεταγραφές και γηπεδικό

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται εντός Βόλου και ήδη κάποιες νέες επαφές έχουν γίνει απ’ ότι φαίνεται, μιας και τα χαρτιά της νέας διοίκησης παραμένουν ακόμη κλειστά, και δεν έχουν προκύψει ανακοινώσεις, πέρα από αυτή της παραμονής του Αλέξανδρου Αναστασίου.

Σίγουρα είναι πιο δύσκολο αυτήν τη στιγμή να γίνουν ανακοινώσεις για παίκτες που την τελευταία χρονιά αγωνίστηκαν σε άλλες ομάδες, αφού από την 1η Ιουλίου και μετά συνήθως απελευθερώνονται και παίρνουν τα δελτία τους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον τερματοφύλακα Άγγελο Σταυράκη που έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ωστόσο δεν έχουν προκύψει ούτε άλλες ανακοινώσεις για ανανέωση συμφωνιών, έχοντας ήδη φανεί ωστόσο ότι το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι εκτεταμένο και κάμποσοι παίκτες δεν θα συνεχίσουν να φορούν τα ερυθρόλευκα.

Όπως έχουμε προαναφέρει, ο Στέλιος Αρσένος δείχνει να θέλει να βασιστεί σε έμπειρους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν τόσο ατομικά όσο και ως μέλη ενός ομοιογενούς και καλοκουρδισμένου συνόλου, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος όχι μόνο της κατάκτησης του πρωταθλήματος αλλά και της επιστροφής μέσω των μπαράζ που θ’ ακολουθήσουν, στη Γ’ Εθνική.

Κάποια θέματα εξάλλου δεν έχουν κλείσει οριστικά, όπως για παράδειγμα αυτά με τους Σκοπελίτη και Κόλα, που δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα. Ωστόσο αυτό που διαδίδεται είναι ότι η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου πιέζει τον Σκοπελίτη προκειμένου να παραμείνει στη διάθεση του ποδοσφαιρικού συνόλου.

Οι επαφές δεν θα μπορούσαν να έχουν μόνο μεταγραφικό χαρακτήρα, μιας και το γηπεδικό ακόμη δεν δείχνει να έχει βρει λύση. Φαίνεται πάντως ότι τα μέλη του consortium που έχει αναλάβει το management του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν κάποιες πιθανές λύσεις για την ομάδα και γίνονται συζητήσεις σε τοπικό επίπεδο με συλλόγους της περιοχής, καθώς χρειάζεται τόσο αγωνιστικός χώρος για τα παιχνίδια όσο και για τις καθημερινές προπονήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.