Έπαιξε φορ ο γκολκίπερ Σαραφίδης της Κ19 της Νίκης στην ήττα 6-0 από τον Λεβαδειακό

Στο έκτο της αγώνα για τον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Κ19 της SL2, η Νίκη έχασε με 6-0 στο γήπεδο Ζαγαρά Βοιωτίας από τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπράτσου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής (σ.σ. έχει κάνει το ρεπό στον πρώτο γύρο και αναβλήθηκε το ματς με τον Αιολικό) πήγε με δώδεκα παίκτες στη Λιβαδειά και η μία αλλαγή ήταν ο τερματοφύλακας Σαραφίδης.

Αυτός αναγκάστηκε να παίξει στο δεύτερο μέρος φορ στη θέση του Τόκα, που τραυματίστηκε. Επίσης ο Κόφινας έπαιξε στο β’ 45λεπτο με θλάση στον δικέφαλο και ο  Σχοινάς με σχίσιμο στο πέλμα του ποδιού, καθώς παρά τους τραυματισμούς τους δεν μπορούσαν να αντικατασταθούν και έσφιξαν τα δόντια.

Για την ιστορία ο Θεοδώρου άνοιξε το σκορ από το 12′, ενώ στο 34′ ο ίδιος έκανε το 2-0 για τον Λεβαδειακό, για να έρθει ο Βερρής στο 41′  να γράψει το 3-0 του ημιχρόνου. Πούλος, Θεοδώρου και Ζάντζας σημείωσαν τα άλλα τρία τέρματα στο β’ μέρος, με τον Λεβαδειακό να πετυχαίνει συνολικά 14 τέρματα εις βάρος της Νίκης, καθώς είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο στο Π. Μαγουλάς με 1-8.

ΝΙΚΗ Κ19: Διακόσιας, Σπανόπουλος, Σίλελης, Γκάγκας, Πέτσης, Κοφινάς, Μάρκου, Ζαχαριουδάκης, Αγκόλι, Τόκας (46’ λ. τρ. Σαραφίδης), Σχοινάς.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.