Επαναλαμβάνονται τα τελευταία 31” του αγώνα μπάσκετ Λαύριο-Κολοσσός!

Μια πρωτόγνωρη απόφαση έλαβε ο αθλητικός δικαστής, διατάσσοντας επανάληψη των τελευταίων 31’’ της εκτός έδρας αναμέτρησης του Κολοσσού με το Λαύριο για την 6η αγωνιστική της Basket League!

Η ομάδα της Ρόδου είχε καταθέσει ένσταση (η οποία έγινε δεκτή) για το ματς του περασμένου Σαββάτου, θεωρώντας ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος, διότι δεν δόθηκε παράβαση 8 δευτερολέπτων (με το σκορ στο 69-67) στην επαναφορά από τον Μέλσον. Αμέσως μετά, δέχτηκε τεχνική ποινή ο προπονητής Νίκος Βετούλας (που αποτελεί παρελθόν από τους νησιώτες) για διαμαρτυρία και ο Κολοσσός ηττήθηκε.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, ο αθλητικός δικαστής, «Δέχεται την από 17-11-2018 ένσταση της Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ Κ.Α.Ε, ή οποία υποβλήθηκε κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΛΑΥΡΙΟ – Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ. Διατάσσει την επανάληψη του αγώνα από το χρονικό σημείο 00:31 (τριάντα ενός δευτερολέπτων) πριν την λήξη της 4ης περιόδου.
Διατάσσει την επιστροφή ποσοστού 50% του κατατεθέντος παραβόλου στην ενιστάμενη ΚΑΕ και την κατάπτωση του υπόλοιπου 50% του κατατεθέντος παραβόλου υπέρ του ΕΣΑΚΕ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.