Επαναστατική ιδέα της Μίντιλαντ για τις άδειες κερκίδες με live drive-in football

Η Μίντιλαντ φαίνεται ότι βρήκε μία επαναστατική προσωρινή λύση, για να αντιμετωπιστεί η απαγόρευση παρακολούθησης αγώνων για τους φιλάθλους που θα επιφέρει ο κορωνοϊός.

Ο δανέζικος σύλλογος αποφάσισε να δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο για αυτοκίνητα (drive-in) έξω από το γήπεδο του, την ‘MCH Arena’, όπου θα μπορούν οπαδοί -οδηγοί και συνεπιβάτες- να βλέπουν τους αγώνες σε γιγαντοοθόνες, μέσα από το αμάξι τους και χωρίς να τους απασχολεί ο κορωνοϊός.

Υπολογίζεται μάλιστα ότι με τον τρόπο αυτό, πάνω από 2.000 αυτοκίνητα θα μπορούν να πάρουν θέση έξω από το γήπεδο, όσο ο κορωνοϊός θα απαγορεύει την προσέλευση στις κερκίδες. Μάλιστα, θα γίνουν προσπάθειες, ώστε να χωρούν γύρω από το γήπεδο μέχρι και 12.000 αυτοκίνητα, δηλαδή περίπου 50.000 άτομα, αλλά και να μεταφερθεί μέσα στα αμάξια ο ήχος από την τηλεοπτική μετάδοση, μέσω συγκεκριμένης συχνότητας.

“Οι άδειες κερκίδες δεν πρέπει να μας απομακρύνουν από τη Superliga και το κυνήγι της χρυσής επανέναρξης. Γι’ αυτό καλούμε για live drive-in football στην ‘MCH Arena'”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συλλόγου. “Για το προσεχές διάστημα, όταν δυστυχώς θα κληθούμε να αγωνιστούμε στο πρωτάθλημα χωρίς θεατές, εργαζόμαστε σκληρά, ώστε να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Το drive-in football θα δώσει κάτι πίσω στην περιοχή και στους πολλούς πιστούς οπαδούς μας”, δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της Μίντιλαντ, Πρέμπεν Ρόκιερ. “Θέσαμε ως στόχο να δημιουργήσουμε την καλύτερη γηπεδική εμπειρία και ο κορωνοϊός δεν θα το αλλάξει αυτό. Απλά ορίζει κάποιες προϋποθέσεις. Βρισκόμαστε σε στενή επαφή με την αστυνομία, την κοινότητα του Χένινγκ, όπου βρίσκεται το γήπεδο, και τον χορηγό του γηπέδου, ώστε να δημιουργηθεί το πλαίσιο και να υπάρχει η ασφάλεια για όλους”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.