Επέστρεψε στο γήπεδο μετά από 11 μήνες ο Στέλιος Τιμπλαλέξης

Μία έξτρα μεταγραφή θέλουν οι άνθρωποι της Δήμητρας να αποτελέσει από τον  Ιανουάριο και μετά ο Στέλιος Τιμπλαλέξης. Ο 18χρονος αμυντικός χαφ της ομάδας της Ευξεινούπολης υπέστη πέρσι τον Οκτώβρη ρήξη χιαστών και πριν λίγες μέρες, τη Δευτέρα 21/9, ξαναμπήκε στο γήπεδο για ατομικό πρόγραμμα, αρχίζοντας να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα, όπου άπαντες τον περιμένουν ακόμη πιο δυνατό, όπως και ο ίδιος πιστεύει για τον εαυτό του. Ο νεαρός παίκτης δήλωσε στο Magnesiasports:

«Τραυματίστηκα πέρσι τον Οκτώβριο σε ματς Κυπέλλου εντός έδρας με τον Αίαντα Σούρπης στα τελευταία λεπτά της παράτασης, καθώς κόλλησε το πόδι μου στο έδαφος και επειδή είχαν κι άλλα προβλήματα, όπως με τον έσω πλάγιο, και επειδή έδινα και Πανελλήνιες, δεν μπόρεσα να κάνω αμέσως εγχείρηση. Τελικά έκανα φέτος το καλοκαίρι, στα τέλη Ιουλίου, και τώρα σιγά-σιγά κάνω ατομικό πρόγραμμα, για να μπορέσω να επιστρέψω πλήρως μετά τα Χριστούγεννα.

Το πόδι μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση με τις θεραπείες που κάνω και με τον Βαλεντίνο Καρατέεβ και με τον αδερφό μου Ηλία (σ.σ. πρώην παίκτες της Δήμητρας αμφότεροι, που είναι και οι δύο φυσικοθεραπευτές). Με βοήθησε από την πρώτη στιγμή και η οικογένειά μου, όσο και η ομάδα της Δήμητρας, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου και η διοίκηση, που ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου. Όταν θα επιστρέψω, για να αγωνιστώ, πιστεύω ότι θα είμαι ακόμη πιο δυνατός, όχι απλώς δυνατός».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.