Έπιασε ξανά το όριο για τους Πανευρωπαϊκούς η Ελ. Βιδούρη

Συνεχίζει τις υψηλές επιδόσεις η βολιώτισσα αθλήτρια

Με μία επίδοση (14’’:13) πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ (14’’:11), η βολιώτισσα αθλήτρια της Αθλητικής Ακαδημίας Στίβου Άτλας, η Ελένη Βιδούρη κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Στίβου που διεξήχθη στο Μπαρ του Μαυροβουνίου, την Κυριακή 12 Ιουνίου. Μάλιστα και με αυτή την επίδοση αναμένεται να δώσει το παρών στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Στίβου Κ-18, που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ. Ο Σύλλογός της, μετά και αυτή τη μεγάλη επιτυχία της αθλήτριάς της, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, στην οποία, αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής:
«Με σπουδαίες εμπειρίες και πολύ καλή παρουσία επιστρέφει η πρωταθλήτρια μας Ελένη Βιδούρη από το Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξήχθη την Κυριακή 12 Ιουνίου, στο Μπάρ του Μαυροβουνίου.


Στην πρώτη της εμφάνιση με την Εθνική ομάδα η εμποδίστρια μας, τα πήγε περίφημα κάνοντας επίδοση 14’’,13 πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση και επιβεβαιώνοντας το όριο για το Πανευρωπαϊκό Κ-18 που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ. Με την εμφάνιση της αυτή έδειξε πως εδραιώνεται σε κορυφαίες επιδόσεις και πως ανταποκρίνεται άψογα και σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.
Επίσης, αγωνίστηκε με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4 Χ 100, έχοντας και εκεί πολύ καλή απόδοση. Στο πλευρό της, βρέθηκε και ο προπονητής της Δημήτρης Θεοχάρης. Εμείς θα της ευχηθούμε να απολαύσει το ταξίδι!!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.