Επικεντρώνεται στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής ο Ολυμπιακός Βόλου

Ετοιμάζεται για τον Δωτιέα περιμένοντας απαντήσεις

Μπορεί τα μεταγραφικά να είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να μην έχουν κατά νου και το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής στη Νεάπολη με αντίπαλο τον Δωτιέα Αγιάς για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος).

Με τους διαθέσιμους παίκτες, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να πάρει μία ακόμη νίκη για να έχει και μεγαλύτερο αντίκρισμα η εκτός έδρας επικράτηση επί του Εδεσσαϊκού την προηγούμενη εβδομάδα, έστω και χωρίς νέους παίκτες. Οι «ερυθρόλευκοι» διοικούντες πάντως περιμένουν απαντήσεις, αν και σε κάποιες περιπτώσεις παίκτες έχουν προβάλλει απαιτήσεις στις οποίες δεν μπορούν ν’ ανταποκριθούν όπως επισημαίνουν, ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας!

Πάντως, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Λαμία επισημοποίησε τον δανεισμό του Θανάση Μαργαρίτη στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον παίκτη να ετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής. Μάλιστα, στην ανακοίνωση τονίζει ότι του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες στη νέα του ομάδα».

Ο αντίπαλος

Το καλοκαίρι παιζόταν αν θα παίξει στην κατηγορία ο Δωτιέας Αγιάς, αλλά τελικά βρήκε λύσεις που ήθελε και συμμετέχει κανονικά στη Γ’ Εθνική, και μάλιστα προέρχεται από νίκη που του ανέβασε την ψυχολογία.

Συγκεκριμένα, είχε επικρατήσει στην έδρα του 2-1 επί του ΑΟ Χανιώτης και μάλιστα με ανατροπή (50’ Βλησσαρούλης, 55’ Χατζής-2’ Τοπούζης) ενώ είναι λίγο πιο ψηλά από τον Ολυμπιακό Βόλου στη βαθμολογική κατάταξη, έχοντας δέκα βαθμούς, έναν περισσότερο από τους «ερυθρόλευκους».

Εύκολος αντίπαλος δεν είναι σε καμία περίπτωση λοιπόν ο Δωτιέας, με τον Ολυμπιακό Βόλου να καλείται να εκμεταλλευτεί και το πλεονέκτημα έδρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.