Επικράτησε με 1-0 του Βελουχίου ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ένα γκολ του Φλίγκου μόλις στο πρώτο λεπτό της συνάντησης έδωσε τη φιλική εντός έδρας νίκη στον Γ.Σ. Αλμυρού απέναντι στο Βελούχι με σκορ 1-0. Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι δεν κατόρθωσαν να ξανασκοράρουν, αφού παρόλη την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα διαδρόμους απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα των αντιπάλων, που έπαιξαν με τρεις στόπερ και ένα αμυντικογενές 3-5-2, που γινόταν 5-3-2.

Με τη σέντρα, όπως σημειώσαμε, έγινε το 1-0, που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Ο Φλίγκος

με δυνατό σουτ εντός περιοχής έπειτα από πάσα του Σαββίδη νίκη τον Λαμπρόπουλο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα αξιόλογο σουτ είχε ο Αλεξανδρής στο 18’, που έβγαλε σε κόρνερ ο γκολκήπερ του Βελουχίου, ενώ κοντά στο 2-0 έφτασε ο Γ.Σ. Αλμυρού στο 69’, αλλά το φάουλ του Κιπτίου πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Λάκης Μπακάλης δοκίμασε τον Στέλιο Αλεξανδρή ως αμυντικό χαφ δίπλα στον Σαββίδη, ενώ νη τριάδα πίσω από τον φορ Φλίγκο ήταν ο Κιπτίου στον άξονα και στα πλάγια οι Κοντοβάς και Κωτσιαρίδης. Στην άμυνα τέλος τοποθετήθηκαν οι Καψιώτης, Κυριάκος, Στουρνάρας και Μπαρούτας με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά. Για πρώτη φορά αγωνίστηκε και ο Χολέβας ως αλλαγή.

Η διαιτητική τριάδα αποτελούνταν από τους Νικόπουλο, Τρυφωνίδη και Κόκκαλη.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης (60’ Τσομπανόπουλος), Καψιώτης (60’ Φαράντος), Στουρνάρας (46’ Χολέβας), Κυριάκος (60’ Κόκας), Μπαρούτας (60’ Τσιάτσιος), Αλεξανδρής (60’ Θωμαΐδης), Σαββίδης (85’ Πρατής), Κωτσιαρίδης (60’ Βουτσίτσεβιτς), Κοντοβάς (70’ Δημουλάς), Κιπτίου (70’ Τσόγκας), Φλίγκος (60’ Π. Βούλγαρης)

ΒΕΛΟΥΧΙ: Λαμπρόπουλος, Χαλλής, Παχής, Σιάτρας, Λάππας Ν., Ζαραβέλης, Γιαουπλάρι, Λάππας Ι., Κακκάβας, Νταβαρίνος, Μπακαλίδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.